Oscarová kráska Charlize Theron! Smrt ji minula jen o vlásek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oscarová kráska Charlize Theron! Smrt ji minula jen o vlásek!

Charlize Theron
Charlize Theron

Herečka se dosud plně nevzpamatovala z děsívé noční můry, která ji potkala v mládí. Tělo rozstříleného otec v tratolišti krve ji děsí dodnes....

K tragédii, která Charlize Theron (39) obrátila život naruby, došlo v létě roku 1991. Tehdy žila spolu s rodiči v Jihoafrické republice a zrovna se vrátila  z internátní školy. Byla už hluboká noc, když se v okolí jejich farmy ozvalo několik výstřelů a výhrůžný výkřik: "Dnes v noci vás obě zabiju brokovnicí!" Bohužel nešlo o nějakého banditu, nýbrž o jejího značně opilého otce Charlese. Ten posléze vnikl do domu a pokračoval ve střelbě do všeho, co mu zrovna přišlo na mušku.

Charlize se přitom klepala strachem ve svém pokojíku a čekala, kdy ji zasáhnou smrtonosné projektily brokovnice. Po dalších pár výstřelech se však uvnitř jejich příbytku rozhostilo děsivé ticho! "Charlize, já jsem je zastřelila, já jsem je zastřelila," plakala její matka Gerda na dvěmi zkrvavenými těly, když vyplašená dívka vyšla nakonec z pokoje. Jak se totiž ukázalo, hereččin otec vrazil do baráku ještě se svým stejně upraveným bratrem. A právě matka Gerda neohroženě ukončila přítrž jejich řádění, když je oba svou vlastní zbraní poslala k zemi. "Byla to obrosvká tragédie mého života," vzpomíná na okamžiky hrůzy dodnes chudák Charlize.



Autor: 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.