Šokující odhalení: Co musel jíst Jakub Vágner! A proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šokující odhalení: Co musel jíst Jakub Vágner! A proč?

Jakub Vágner
Jakub Vágner (Foto Aha!: Karel Kopáč)

Jakub Vágner (33) je bezesporu nejznámější český rybář, který si svou slávu tvrdě vydřel. Jeho záliba se mu stala povoláním, ale nebylo to vůbec jednoduché. Teď promluvil o nesnázích, které provázely začátek jeho kariéry…

V současnosti je rodina Vágnerova pyšná na úspěchy svého syna, byly ovšem doby, kdy se s ním otec vůbec nebavil. „Táta se na mě hodně zlobil a nemluvil se mnou několik let. Chtěl ze mě mít hudebníka,“ naznačil Jakub pro Nedělní Blesk, jak vypadaly jeho začátky s tím, že studoval na konzervatoři hru na piáno a kontrabas. Jenže ve třetím ročníku ucítil touhu poznat vzdálené kraje. „Dlouho jsem o tom přemýšlel a pak se rozhodl, musel jsem školu opustit a jít za svým snem, cestovat a chytat ryby,“ řekl s tím, že jeho rodina neměla pro toto jeho rozhodnutí pochopení a musel se pakovat z domova.

Vágner se tehdy rozhodl, že zamíří do Austrálie. Na cestu mu tehdy půjčila babička, ale jinak odjel téměř bez peněz. „Vůbec to nebylo dobré, neměl jsem pracovní povolení a nemohl sehnat v Sydney žádnou práci. Skoro tři měsíce jsem spal v Central parku a jedl odpadky z popelnic. Byl jsem bezdomovec,“ popsal otevřeně své těžké začátky s tím, že to byla velká škola života.



Autor:  mel

Přečtěte si
nicnezpravda
5. 8. 2015 • 13:39

ivoadler
27. 7. 2015 • 15:29

S frajerama, který loví v řekách ryby, se v posledních letech na satelitech doslova roztrhl pytel. Nebude to mít Kuba snadný. Ale snad už se aspoň nažere.

dzery
27. 7. 2015 • 14:50

Frajer

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.