Osudová zkouška! Dagmar Patrasová v slzách: Nejdřív nevěra, teď smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Osudová zkouška! Dagmar Patrasová v slzách: Nejdřív nevěra, teď smrt!

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Aha! – Dalibor Puchta)

Tahle ženská, aby měla nervy ze železa! Nejprve musela prožívat chvíle potupy kvůli manželově nevěře, nyní ji srdce níčí smrt hodně blízké bytosti!

Uplynulý víkend byl pro Dádu Patrasovou (59) zřejmě tou příslovečnou poslední kapkou! Ve dvanácti letech ji náhle opustila její milovaná fenka Faty! Našla ji v boudě už bez známek života. "Nemohu ani mluvit, promiňte, moc to bolí," svěřila se Nedělnímu Blesku herečka. Přitom to v jejím životě už vypadalo na obrat k lepšímu. Podle informací Blesku, měl Felix Slováček (72) s Dádou zajít konečně do banky a přepsat na ni konto jejich společné firmy, dosud totiž všemi penězi disponoval výhradně on sám. Patrasové ovšem došla po provalení jeho nevěry s tímto stavem trpělivost a žádala rozdělení majetku.



Autor: 

Přečtěte si
-bello-
27. 7. 2015 • 23:29

amp tohle nechápu.

ellenic
27. 7. 2015 • 22:27

Co je tohle zase za článek, už neví novináři co by psali, tak zase máme ronit slzy za jejího psa? Fakt už jděte s celou familií Slováčkovic do háje . Je to jejich soukromí, jak to mají doma je jejich věc, když si nechala tolik let líbit, že k penězům a kontům měl přístup jen on, tak je pěkně hloupá . Tohle mám s manželem vyřešené, rozhodujeme společně, ale většinou velím já .

mandat
27. 7. 2015 • 19:18

Nevera byla je u slovacka normal.Zahybal cely zivot,tak jake drama.Pes se dozil 12 let, coz je normalni.Patraska ma zase duvod byt v mediich.Za tyden si koupi neoveho psa a zase se bude o tom psat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.