Agáta Hanychová: Na Boučka s Kordulou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta Hanychová: Na Boučka s Kordulou!

Agátu Hanychovou před Liborem Boučkem hlídala její sestra Kordula.
Agátu Hanychovou před Liborem Boučkem hlídala její sestra Kordula. (pro Aha!: Vladimír Kopecký)

PRAHA – Rozvádějící se moderátor prestižní hitparády t-music Libor Bouček (26) si potrpí na hezké holky. A kde jinde by je mohl zkusit sbalit než ve studiu t-music, kde se cítí jako ryba ve vodě.

Rozvádějící se moderátor prestižní hitparády t-music Libor Bouček (26) si potrpí na hezké holky. A kde jinde by je mohl zkusit sbalit než ve studiu t-music, kde se cítí jako ryba ve vodě. Po trojici Českých Miss si do dnešního dílu hitparády pozval missku Agátu Hanychovou. „Já to tušila, a proto jsem si s sebou vzala svou zatím nejmladší sestru Kordulu, aby mě před Liborem ohlídala,“ smála se chytrá dcera Veroniky Žilkové a opravdu přišla do studia v doprovodu ani ne dvouleté ségry.

„Myslela jsem si, že hlídání malé sestry je nejlepší antikoncepcí, ale teď si naopak dovedu představit, že bych měla i vlastní dítě, a že je to pohoda,“ přiznala Liborovi nečekaně Agáta s tím, že ze studia jdou řádit na pověstnou Matějskou pouť na houpačky. „Pojď s námi. A taky bych tě mohla vyfotit,“ nabídla Liborovi Agáta, která fotografování studuje druhým rokem na vysoké škole. „Velmi ráda fotím akty. Hlavně mužské akty v zákoutích staré Prahy. Jsem schopna fotit celou noc, ale partnery do toho netahám,“ dodala nakonec Agáta a dala Liborovi najevo, že s ním jako s budoucím partnerem rozhodně nepočítá.

„Škoda, zase jsem přišel o pár iluzí, ale co se dá dělat,“ posteskl si Bouček a začal představovat nové klipy od Christiny Aguilery, Le Monde, Scooteru a DJ Wich presents Nironic. „A právě pověstnou »třešničkou« na dortu dnešního dílu tmusic bude návštěva DJ Wiche,“ prozradil Libor s tím, že nejen vyhlásí vítěze velké soutěže s CK Blue Style do Tuniska, ale ve hře bude i další poukaz pro dvě osoby na zájezd, tentokrát do Egypta. Pokud chcete soutěžit, pusťte si dnes před 10. hodinou dopoledne Primu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.