Sadistický zabiják Michal M. na útěku: Kdo za to může? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sadistický zabiják Michal M. na útěku: Kdo za to může?

Michal M. a oběť jeho sadistických choutek
Michal M. a oběť jeho sadistických choutek (Foto: archiv Policie ČR)

Případ krutého zabití koně kvůli pár kilům masa nadzvedl naši veřejnost už v květnu, kdy se ohavný čin stal. Pachatel se ke všemu přiznal, a přesto nebyl vzat do vazby - státní zástupce totiž neshledal důvody pro uvalení vazby! Nyní je ale tento padouch na útěku a Policie ČR ho hledá nejen na Českolipsku, kde k usmrcení koně došlo! Hrozí mu tři roky odnětí svobody!

Třiadvacetiletý Michal M. zabil závodního koně v Kravařích na Českolipsku z pouhého rozmaru. Prý měl 29. května špatný den, a tak si na nebohém zvířeti vylil zlost. Napřed koně škrtil smyčkou, pak mu prořízl hrdlo, a ještě zaživa mu proklál řitní otvor kůlem. Zvíře ještě ani nestačilo vydechnout a už koně začal porcovat na maso. A to vše jen kvůli 4 kilogramům svaloviny, které si odnesl!

Podle Policie ČR je pachatel  bezdomovec, který pracuje jen příležitostně za ubytování a stravu. Michal M. je vysoký 175 až 180 cm, středně silné postavy. Má modré oči a hnědé vlasy, které si nechal vystříhat na strniště. Je uzavřený, introvertní, málomluvný typ a při řeči se zadrhává. Na hlavě by mohl nosit maskáčovou čepici typu kšiltovky a mohl by mít u sebe červený batoh s kovovou konstrukcí. Všechny informace o pohybu hledaného Michala M. okamžitě hlaste na kteroukoliv služebnu Policie ČR nebo volejte tísňovou linku Policie ČR 158.

Přečtěte si
zzapp
23. 7. 2015 • 19:52

Té psychopatické svi.ni jménem M.Medek... udělat totéž. Ale zaživa, mu proklát jeho řitní otvor kůlem , když nefunguje...právní systém v ČR a postih... Fuj. Hnus...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.