Intimní zpověď Heidi Janků: O vulgárních nabídkách, kterým se nedá odolat a nevázáném sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Intimní zpověď Heidi Janků: O vulgárních nabídkách, kterým se nedá odolat a nevázáném sexu!

Heidi Janků se nebojí mluvit otevřeně o sexu.
Heidi Janků se nebojí mluvit otevřeně o sexu. (Foto Aha! - TV Barrandov a FTV Prima )

Zpěvačka Heidi Janků (52) rozumí nejen zpěvu, ale i sexu. To dokazuje v jednom z televizních pořadů, ale lechtivým tématům je věnován i její pravidelný sloupek. Tentokrát dostala od jedné ze čtenářek dotaz pěkně na tělo…

Zvídavá čtenářka se zeptala, zda Heidi někdy dostala nabídku k nezávaznému sexu, která se nedala odmítnout. A zpěvačka na rovinu odpověděla, že takovou nabídku ještě nedostala a že už s ní ani moc nepočítá vzhledem k věku.

Vzhledem k tomu, že zpěvačka je stále kus krásné ženské, občas se jí sexu chtiví muži přeci jen ozvou, ovšem ty odmítá, protože jejich nabídky jsou moc přímočaré až vulgární. „Vždycky jsem působila na lidi, že pro nezávazný sex jsem ta pravá, ale zdání klame,“ prozradila o sobě Heidi v týdeníku Sedmička. „Jsem dost konzervativní, a to jak v normálním životě, tak i v sexu,“ doplnila s tím, že velké úlety nezažila a ani po nich netouží.



Autor:  mel

Přečtěte si
ochcallis
25. 7. 2015 • 14:54

já jí to věřím, zamlada ji nejspíš znásilnili nebo hrubě zneužili a potom už toužila pouze místo sexu, schoulit se do neškodné náruče dědečka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.