Kodet, Slováček, Patrasová... Večírek plný nevěry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kodet, Slováček, Patrasová... Večírek plný nevěry!

Na oslavě létala nevěra vzduchem!
Na oslavě létala nevěra vzduchem! (Foto Aha!: Karel Kopáč)

Na přetřesu byla nevěra. Na oslavu 67. narozenin malíře Kristiana Kodeta přišli také Dáda Patrasová (59) a Felix Slováček (72). Muzikantova nevěra s o 40 let mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou (32) je skandálem roku, a tak se neřešilo nic jiného. Sama Dáda vypadala smutně. Seděla co nejdál od svého nevěrného muže a odcházela mezi prvními a sama! Není divu, že třeba Kamila Moučková promluvila muzikantovi do duše. I ona se s nevěrou setkala...

Kamila Moučková (87): Odpustila Brejchové!

Své o zahýbání ví i legendární hlasatelka. Jejího muže, herce Jiřího Zahajského (†68), jí před lety »ukradla« herečka Jana Brejchová (75). „Se Zahajdou jsem byla jednatřicet let. Kvůli té jeho zradě jsem dokonce chtěla umřít,“ přiznala deníku Aha! Moučková. „Pět let jsem se z toho dostávala, ale pak jsem jim odpustila... Teď jsem Felixovi mluvila do duše. Ptala jsem se ho – co blbneš?“ nechápe Slováčkův úlet. „Víte, když jde jen o takový malý odskok, je to těžký, ale dá se to přežít. Ale když to má být nadlouho, je lepší jít od toho, než se trápit. Jestli toho nenechá, tak adié, milý Felixi,“ radí Kamila.

Pavel Trávníček (64): Polepšený proutník

I v minulosti přelétavý princ z Tří oříšků pro Popelku se už polepšil. Chce počtvrté do chomoutu a na svatebním veselí nehodlá šetřit. Svou nastávající Moniku Fialkovou (29), s níž je už 11 let, si chce vzít ještě letos v létě. Už si kvůli tomu dokonce nechal opravit chrup.

 Deana Jakubisková (57 ): Dala Jurajovi nůž na krk!

Vlastní metodu boje s partnerovou nevěrou má manželka režiséra Juraje Jakubiska (77). Podle ní je třeba muže dopředu varovat. „Hned na počátku vztahu jsem Jurajovi řekla, že nepřipadá v úvahu, aby měl nějaké bokovky. Jsem prudká, dlouho se nerozmýšlím, to by byl konec, sbalila bych mu kufry,“ líčí slovenská herečka a producentka barvitě. Jakubiskovi letos oslavili 30 let společné cesty životem.



Autor:  höh

Přečtěte si
-bello-
25. 7. 2015 • 09:14

eisenbieger nevopruzuj a jdi si nabít mobil , extra pro tebe vymysleli náramek. A protože tobě už to jde ztuha, nabito budeš mít na půl roku dopředu

eisenbieger
25. 7. 2015 • 07:02

showbyz je jedna postel , sahnes vedle a vomrdavas kamosovi starou , to je bezna vec a koooor v cesku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.