Patrasová na koni! Něvěrník žebrá o odpuštění! Víme, čím si chce Felix Dádu obměkčit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Patrasová na koni! Něvěrník žebrá o odpuštění! Víme, čím si chce Felix Dádu obměkčit!

Vezme Dáda Felixe na milost?
Vezme Dáda Felixe na milost? (Aha! - Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

A je to tady! Kauza nevěry známého hudebníka dorazila do zlomového bodu a nyní záleží už jen na Patrasové jak se zachová! Odpustí nevěrnému Felixovu celonárodní potupu?

Role se vyměnily! Teď to bude Dáda Patrasová (59), kdo bude tahat za nitky! Záletnému Felixovi Slováčkovi (72) konečně došlo, že případným rozvodem by přišel o kupu peněz a tzv. přilezl ke křížku. Chce prý Dádu zprátky! A čím že si chce vykoupit své odpuštění? "Pozval jsem ji na dovolenou do Chorvatska. Kývla, že pojede. Měli bychom odjet příští týden," tvrdí v deníku Blesk napravený hříšník. A podle všeho, šance na záchranu dlouholetého manželství opravdu existuje! "Koupil jsem Dádě kytku a nevyhodila ji, je na stole. Je to naděje," maluje si lepší budoucnost Felix. Společně strávená dovolená na chorvatském pobřeží tedy rozhodne. A co se děje s hudebníkovou milenkou Lucií Gelemovou (32)? "Někam odjela," mávl rukou Slováček.



Přečtěte si
-bello-
27. 7. 2015 • 10:09

Je dobře , že to Patrasová zveřejnila, protože to drámo červený knihovny, který vyjádřila ve svém dopisu ta rádoby malířka a dospělá ženská , to se jen tak nečte a nevidí .Ta má v hlavě seno ! Slováček splnil úkol, kopírka malířka vystavuje v galéééérii a život Patrasové jde dál. Až na to, že mně by diamant v prstenu přinést musel a jen jeden by mi nestačil a do Chorvatska by si jel sám, co tam?!!

-bello-
27. 7. 2015 • 10:01

majojo hergot , ověř si, než něco napíšeš!Jakou rakovinu Patrasová podle tebe měla?Žádnou, měla nezhoubný mikro nádor na podvěsku mozkovém. Jo ,a celé to máš ne trošku, ale úplně jinde. Tomu obličeji se říká měsíčkovitý obličej a je to důsledek léčby kortikoidy a stav je reverzibilní! Taky všechno víš, všude jsi byla 2x ale vždycky trošku jinde, že jo?

donaukinder
21. 7. 2015 • 20:52

Nemyslela jsem tvar obličeje, za ten nikdo z nás nemůže, ale jde spíš o ty zešikmené oči a výplň rtů. Dámy v dnešní době neumějí stárnout a podstupují spoustu zákroků, které spíše uškodí, dle mého názoru.

lambrika
21. 7. 2015 • 11:42

už ho bolí ruce od nošení jejích tašek

havran2
21. 7. 2015 • 11:21

UŽ O NICH NEPIŠTE,JSOU TO DVA PITOMCI !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.