Perný víkend Renaty Langmannové: Řekla »ANO« a zmizela ze země! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Perný víkend Renaty Langmannové: Řekla »ANO« a zmizela ze země!

Nevěsta slíbila Ondřejovi věrnost v šatech návrháře Lukáše Lindnera.
Nevěsta slíbila Ondřejovi věrnost v šatech návrháře Lukáše Lindnera. (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Martin Hykl)

Na nic nečeká! Modelka Renata Langmannová (28) se o víkendu vdala za podnikatele Ondřeje Novotného (37) a ode dneška si spolu užívají na svatební cestě. Vytoužená svatba po sedmi letech vztahu se konala na Moravě v Zaječí. 

Když hledali místo pro zhruba stovku hostů, padlo jim do oka Vinařství U Kapličky. To je mimo jiné známé i tím, že se v tamním areálu natáčel seriál Vinaři. Filmaři ho jen přejmenovali na Vlček. „Nevěsta byla v bílých šatech dokonalá. Působila velmi jemně,“ prozradil Aha! jeden ze svatebčanů s tím, že ženich byl při pohledu na svoji milou dojatý.

Obřad se konal kolem šesté hodiny večer. Novomanželé si užili hostinu, byť se silným větrem, nad očekávání. „Slavilo se do rána,“ dodal blízký přítel oběma. Česká Miss 2006 přijala ke svému příjmení i to manželovo. Na svatební cestu do Dubrovníku odjela s Ondřejem už jako Novotná Langmannová.



Autor:  mia

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.