Věra Martinová (55) nemocná a bez práce! Co bude dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Věra Martinová (55) nemocná a bez práce! Co bude dělat?

Přítel Věry Martinové  Květoslav Zmrhal
Přítel Věry Martinové Květoslav Zmrhal (Foto Aha! : Martin Přibyl, facebook.com, ara)

Konečně! Po dvou týdnech na nemocničním lůžku se Věra Martinová (55) vrátila domů. Po prodělaném zápalu plic a zánětu žlučníku může první dáma české country na dlouhou dobu na koncerty zapomenout. Lékařům slíbila, že si dá pauzu.

Z nemocnice v Hradci Králové, kde zpěvačka ležela, ji vyzvedl přítel a léčitel Květoslav Zmrhal (48), který svou milou dlouho předtím varoval před kolapsem. Věra ale na jeho rady nedbala a vyčerpání organismu na sebe nenechalo dlouho čekat. Zpěvačce teď nezbývá nic jiného než se dát do pořádku a v domácím prostředí se pořádně zotavit a načerpat síly. Má na to celé čtyři měsíce!


Dlouhá pauza s sebou přináší samozřejmě i následky v podobě rušení koncertů a veškerých vystoupení. „Nedá se nic dělat, vždycky jsem to dělala nerada, ale už jsem na to doplatila. Dostala jsem ale velkou podporu fanoušků, že na mě počkají,“ těší Martinovou. „Už vím, že budu ale koncertovat míň,“ je zpěvačka rozhodnutá. Jako umělkyně na volné noze ale myslí na zadní vrátka. „Rizika a následky toho, že čtyři měsíce nebudu pracovat, musím samozřejmě nést. A taky musím hospodařit. Já jsem ale s takovou možností počítala, takže to, že bych se ocitla v chudobinci, snad proboha nehrozí,“ svěřila Aha! zpěvačka.



Přečtěte si
jity
19. 7. 2015 • 19:22

Zviditelnila se tím, že schválně onemocněla? Proč by chodila do důchodu když má na něj nárok až v 63ti, od toho jsme přece zvonili klíčema abychom mohli jít do důchodu až padnem rovnou do rakve.

hadaja
18. 7. 2015 • 18:03

Bože,zase jedna chuděra,v tom věku chodily baby dřív do dúchodu a vyžily,měla sedět doma a ne shánět mladého borce.Zase jedna co se potřebuje zviditelnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.