Neuvěřitelné! Fešák George Clooney: K čemu ho donutily řeči, že je gay! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Neuvěřitelné! Fešák George Clooney: K čemu ho donutily řeči, že je gay!

Ještě nedávno se pár pomalu rozváděl a teď tohle...
Ještě nedávno se pár pomalu rozváděl a teď tohle... (Foto: Profimedia.cz)

Nečekané! Hollywoodský švihák kvůli fámám o své homosexúalitě už nejenže skočil do "chomoutu", ale přichystal svým fanouškům i další překvápko!

Že je George Clooney (54) homosexuál už zahraniční média trvdí minimálně pět let. Zprvu to herci samotnému i jeho okolí mohlo připadat úsměvné, ale když fámy neustávaly, musel jeho tým vymyslet protiakci. Navzdory všem svým zásadám, že se nikdy neožení, vstoupil loni zničehonic do svazku s jakousi právničkou Amal (37). A protože médii a veřejným míněním ovlivnění šéfové filmových studií s dalšímy kšefty pro "gaye" Clooneye stále otálejí, muselo se zkrátka přitvrdit!

„Rozhodli se, že by teď mohl být ten správný čas. Amal si nebere zrovna moc práce a pokračuje jen v případech, které už má. Dítě je něco, co opravdu chtějí,“prozradil webu US Weekly údajný přítel manželského páru. Ha, letitý starý mládenec je najednou nejenže ženatý, ale plánuje dokonce miminko! V jejich přepychovém sídle v Anglii prý už dokonce budují dětský pokojíček a přabalovací místnost!

 

 



Autor: 

Přečtěte si
jarypadlo
19. 7. 2015 • 13:58

To je jako Klausovy letušky-letouškové.Clooney kdysi měl přiznat že má uměle přerušené chámovody,tzn nevystřikuje šlehačku.

mandat
19. 7. 2015 • 06:45

To nejsou reci,ale pravda.Vsude se o tom vi, ze tahle svatba je figl,protoze George ma zajem o chlapce.Ted si adoptuji dite a bude na oko vse ok. Super familie,pritom si kazdy dela co chce.Ta Arabka rozhodne stastne nevypada.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.