Právnička obžaloby má už jasno: Petr K. se nepřímo přiznal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Právnička obžaloby má už jasno: Petr K. se nepřímo přiznal!

Advokátka Slámová zastupuje rodinu Moniky.
Advokátka Slámová zastupuje rodinu Moniky. (Foto: ČTK)

Před soudem stojí Petr K. (37) jako nahý v trní. Obžaloba rozcupovala jeho tvrzení a dokonce i jím najatý znalec připustil, že otok plic u zavražděné Moniky a Klárky může být známkou zásahu elektrického proudu.

Podle právničky Kláry Long Slámové (37), která stojí na straně žaloby, jsou šance Petra K. uniknout obžalobě z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) minimální. Klára Long Samková to pro Blesk komentovala slovy: "Petrovi K. nepomohly ani nové fotografie z místa činu. Znalci je využili k potvrzení svého závěru (že smrt způsobil elektrický proud)."

Právnička si všímá i toho, že obžalovaný nebyl schopen vysvětlit, proč pitva neprokázala žádnou otravu, což byla jeho verze skonu Moniky a Klárky. A přitížil mu i rozhovor s milenkou Šárkou po návratu z Egypta. Podle Samkové je to důkaz viny: "Minimálně v jednom hovoru je nepřímé doznání. Když řekl Šárce, že spala s vrahem, a smál se. Odposlechy prakazují jeho nenávist k manželce, kterou zcela popírá. Je tam i obviňování její osoby z vraždy." Samková vidí Petra K. jako muže závislého na svojí manželce. A když se ve vztahu objevily problémy, zachoval se podle rčení: Když tě nebudu mít já, nebude tě mít nikdo!

 



Přečtěte si
prasulka
23. 7. 2015 • 10:53

xsedmikráska:Přesně tak,sám sebe usvědčil tím,jak od začátku úplně ve všem lže,PROČ ?!!!!Protože to naplánoval předem a myslel si,že mu to projde,jak řekl sestře,nejsou důkazy,ale to si myslí jen on.....

xsedmikraska
20. 7. 2015 • 08:49

Veřejné mínění bylo na počátku na straně Kramného. Všichni byli v šoku z té hrůzy, litovali ho. Poté, když začal vystupovat Kramný on-line, tak se začalo dělit. Později už musel každý normálně uvažující člověk, který si dokáže dát souvislosti dohromady, dospět k názoru, že mnoho věcí hraje proti Kramnému. Když běžel soud on-line, tak snad není o čem mluvit. Lidé byli zdrceni, co se mladé rodině stalo, jen Kramného jakoby se to netýkalo. A více k tomu psát nebudu. Kdo nechce znát pravdu, tak nechce a nepřesvědčíš ho ničím. Kdo se nechce přiznat, tak se nepřizná a bude spoléhat právě na to, že se dá zpochybnit naprosto vše.

subrosa1976
19. 7. 2015 • 19:31

Veřejné mínění, pokud tedy nejste ještě obeznámena, již když byl Kramný v Egyptě z 80% Kramnému nevěřilo a to Slámová ani ještě netušila, že se vůbec v případu objeví!! Vy máte tedy názory, to člověk žasne!

subrosa1976
19. 7. 2015 • 19:28

A to jako jen proto, že měla jeden rozhovor?? Ona se několika stání ani nezúčastnila, ona totiž reklamu už dááávno nepotřebuje Takže jste vedle, jako ta jedle!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.