První dáma country Věra Martinová: Ve vážném stavu v nemocnici! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

První dáma country Věra Martinová: Ve vážném stavu v nemocnici! Co se stalo?

Přítel Věry Martinové Květoslav Zmrhal
Přítel Věry Martinové Květoslav Zmrhal (Foto Aha! : Martin Přibyl, facebook.com, ara)

Chtěla mít dovolenou, na kterou se těšila. Místo toho Věra Martinová (55) leží v nemocnici a trpí jako zvíře. K zápalu plic, který ji postihl na začátku prázdnin, se přidal i zánět žlučníku. „V životě mi nebylo tak zle,“ svěřila se deníku Aha! první dáma české country.

Ještě začátkem prázdnin se chystala na vystoupení v Sedlci u Mikulova. Už tam ale nezazpívala. Martinovou semlel zápal plic a musela na kapačky. „Měla jsem víc jak pět dní čtyřicítky horečky a už bych si to nikdy nechtěla zažít,“ řekla Aha! přímo z nemocničního lůžka. Aby toho nebylo málo, k zápalu plic se postupně přidal i zánět žlučníku, o němž lidé, kteří to zažili, vědí, jaké bolesti způsobuje.


„Už je to lepší, ale jsem stále na antibiotikách. Lékaři nevědí, co bylo dřív, protože já jsem byla už tak vyčerpaná, že mi selhala imunita, a tím pádem se do mě daly takovéhle věci, a oni nevědí. Těžko se dá určit, jestli byl dřív zánět žlučníku, nebo něco jiného. Bylo to ale oboje infekční,“ vysvětlila zesláblým a unaveným hlasem zpěvačka, která může na koncertování na dlouhou dobu zapomenout. „Až přijdu z nemocnice domů, tak budu muset být opatrná a hodná. Dohodli jsme si s lékaři na čtyřech měsících odpočinku, takže toho budu muset hodně zrušit. Mrzí mě to, ale bohužel jinak to nejde. Musím se dát dohromady,“ smutní Martinová.

Její milenec léčitel to předvídal!

Zpěvačku navštěvuje v nemocnici její léčitel a přítel Květoslav Zmrhal (48). „Varoval mě už dávno, že jsem vyčerpaná, že bych potřebovala odpočinek, jenže já si nedala říct. Člověk si to neuvědomí, až když se mu něco stane,“ snažila se Věra vysvětlit, proč nedala na jeho dobře míněné rady. Odteď slibuje, že už ho bude poslouchat!



Autor:  Mirka Dvořáková

Přečtěte si
1pravda1
17. 7. 2015 • 21:29

A z čeho je tak sedřená - z nového milence nebo omílání těch několika písniček co má, dookola?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.