Dana Batulková otevřeně o snaše Agátě: Dovolená s ní? To by byl problém... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Batulková otevřeně o snaše Agátě: Dovolená s ní? To by byl problém...

Agáta prý svou tchyni nemusí...
Agáta prý svou tchyni nemusí... (Foto Aha! – Martin Hykl, Jan Poláček pro zámeček Petrovice )

Vůbec poprvé herečka Dana Batulková (57) otevřeně promluvila o své snaše Agátě Prachařové (30), která má za manžela jejího syna Jakuba Prachaře (31). Naznačila přitom, že ji Agáta moc nemusí!

Vše se seběhlo během rozhovoru, ve kterém Batulková odpovídala na otázku, jestli by byla schopna se svojí snachou Agátou jet na dovolenou. "Já bych jela, mně by to vůbec nevadilo. Ale ona to má: vocaď-pocaď. Ona by to asi brala jinak,“ prohlásila Batulková v rozhovoru pro Frekvenci 1. Stručně řečeno: Agáta by s ní asi na dovolenou nejela!

Naopak svého syna Jakuba, který si vzal modelku za manželku na jaře roku 2013, Batulková vychvaluje, kde může. „Já ho hodně chválím, protože si myslím, že herectví je křehké povolání a člověk dělá, co může. Mnoho věcí se nám nepovede, ale jsou takoví, kteří přijdou a řeknou, že se jim to nelíbilo, a člověka to rozhodí, protože pracujeme se svou psychikou. Takže jsem v zásadě chválicí,“ dodala herečka.



Přečtěte si
ararat
18. 7. 2015 • 08:21

-blbádono- život není jenom o kráse fyzické,možná na to příjde v čase,ale obávám se,že ty ze svým nízkým IQ o to budeš ochuzena,že člověk může být krásný i bez fyzické krásy,té se nenajíš a důchodkyně bereš jako nutné zlo...doufám,že až budeš ta ta důchodkyně a budeš samý silikon,pak budeš mít asi i špatné žití,za to co dneska tady děláš...nemáš ráda moralistky a přitom tady moralizuje úplně všechny...narcistko

lepo
18. 7. 2015 • 06:47

Agáta "klame tělem" .. stará se o svoji babičku, je dobrou dcerou, mámou i manželkou. Je hezká a chytrá. Využívá jen možností, které jsou jí dané a dělá to dobře. Kdo by nechtěl brát peníze za to, že dorazí na nějaký "V.I.P." večírek?! Hloupá by byla kdyby to nedělala. Moc jí fandím .. A paní Batulková je fajn. Proč na každém hledat to špatné?! Každý jsme nějaký a není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.