Špaček poučoval Bubílkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Špaček poučoval Bubílkovou!

Zuzana Bubílková měla obavy, že se kvůli Ladislavu Špačkovi pořádně nenají.
Zuzana Bubílková měla obavy, že se kvůli Ladislavu Špačkovi pořádně nenají. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Odborník na etiketu Ladislav Špaček (56) si na otevření nových prostor Institutu certifikátového vzdělávání (ICV) s názvem Svěcení jara vzal na mušku moderátorku Zuzanu Bubílkovou (54)!

Odborník na etiketu Ladislav Špaček (56) si na otevření nových prostor Institutu certifikátového vzdělávání (ICV) s názvem Svěcení jara vzal na mušku moderátorku Zuzanu Bubílkovou (54)! Chtěl jí totiž připomenout pravidla správného stolování, a tak ji sledoval a počkal si, až se paní Zuzana pustí do jídla. „Hned co jsem Láďu viděla, bylo mi jasné, o co mu jde. Nejdříve jsem si nechtěla nic dát, protože jsem se bála, že mě zkritizuje, jak špatně stoluji. Ale prý s tím nemám problémy, tak jsem si mohla pochutnat,“ prozradila deníku Aha! se smíchem Bubílková, která celým večerem také provázela.

„Bylo to pro mě něco úplně nového. Běžně totiž neuvádím takové společenské akce. Měla jsem i trochu obavy, jak to všechno dopadne. Ale nakonec zavládla velmi příjemná atmosféra a lidi se začali smát. To mi udělalo opravdu velkou radost a dodalo odvahu,“ svěřila se nám Bubílková, která si ráda dělá legraci z politiků v populárním satirickém pořadu. A jak prozradila, této činnosti se chce věnovat i nadále. „Mám před sebou dost práce. Čeká mě divadelní představení a také píšu nový pořad pod stejným názvem, jako bylo Politické harašení. Bude sice vypadat podobně, ale má úplně jiný obsah, a chystám se reagovat na nové věci,“ dodala Bubílková. Na ochutnávku cizokrajných vín přišly také herečky Květa Fialová či Miriam Kantorková, které se zdržely i na pěvecké vystoupení Hynka Tomma.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.