Karel Gott: Strach o dceru Dominiku! Kvůli zlobě lidí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Gott: Strach o dceru Dominiku! Kvůli zlobě lidí…

Karel Gott má strach o svou dceru Dominiku.
Karel Gott má strach o svou dceru Dominiku. (Profimedia.cz)

Od chvíle, co se Dominika Gottová (42) vrátila po 13 letech života ve Finsku do rodného Česka, má o ni táta velký strach! Karel Gott (75) totiž ví, jak umí být lidé zlí a zákeřní.

„Ona to nemá jednoduché, 13 let tady nebyla, takže se dá očekávat, že se může setkat se zlobou lidí,“ svěřil se deníku Aha! Gott. „Já jsem na ledacos za ty roky zvyklý, ale Dominika je citlivá duše a tím, že žila mimo republiku a nebyla pod drobnohledem, to teď může špatně snášet,“ přemýšlí Karel, který své nejstarší dceři po návratu do Česka hodně pomáhá.

Financuje jí byt, pomohl také s hledáním práce v oboru kosmetika-estetika. „Každou chvíli se potkáváme a vše probíráme! Jsem Dominice nablízku, a pokud někdo tvrdí, že jsem se na ni vykašlal, tak to není pravda,“ dodal zpěvák.

Co Dominika po návratu domů opravdu zažívá, se dočtete zítra v novém vydání magazínu Aha! pro ženy.

Aha! pro ženy (16)



Přečtěte si
svatadala
15. 7. 2015 • 07:50

Jasně ararate, každému se líbí něco jiného, od toho je diskuse, hysterický budeš ty, jinak jsou zde všichni v klidu, nehádají se, nepomlouvají, prostě se baví. Ty ať vlezeš kam chceš, ryješ, urážíš....atd. Každý má nárok na svůj názor. Jestli jsi vztekloun - nelez mezi lidi a zalez do hrobu, ubožáku. Jinak všem krásný den.

vydedena
14. 7. 2015 • 12:03

Nakonec je každý svého štěstí strůjce, i když někdo to má těžší než jiní. Takový otec může být nakonec i velké mínus, a všechna pomoc spíše uškodit. To platí i pro manželku.

ararat
13. 7. 2015 • 21:22

ano k vůli takovým lidem jako jsi ty,musí lidé zažívat šikanu,ty být na jejím místě tak skočíš z mostu,musí to být velmi nepříjemné,vždyť je přeci normální,že když rodiče mohou tak pomůžou.Nikdo ti ji nenutí.Jak můžeš vědět,že nic neumí,ty jí znáš osobně?Jak se prezentuje není tvá věc,a nikde jsem tohle nezaznamenala.Ty být dcerou Gotta tak by jsi se chovala jak?,Nepomlouvej a nevyváděj o tom hysterii

hejhej
13. 7. 2015 • 13:37

Neplete si Gott Dominiku s Ivanou???? Na Dominiku nebyly zaznamenány žádné negativní reakce, naopak. Zato na Ivanu, pokud cpala svůj čumák do TV negativní reakce byly.

tosto
13. 7. 2015 • 12:35

a co na to mluvčí Gotta ? potvrdila to nebo vyvrátila ??? Gott ještě do bulváru zatáhne i druhou dceru a vnoučata

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.