Hvězda Chalupářů Skořepová (91): Už se zase usmívá! Žhavá zpráva z LDN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Chalupářů Skořepová (91): Už se zase usmívá! Žhavá zpráva z LDN!

Luba Skořepová
Luba Skořepová (Foto Aha! – David Malík, archiv H. Váňové)

Zdravotní stav po operaci prasklého střeva před třemi měsíci se zlepšil a Luba Skořepová (91) se už těší do svého milovaného bytu. Do léčebny dlouhodobě nemocných si už přitom Aranka z Chalupářů nechala přestěhovat celý šatník!

„Paní Luba už relativně dobře chodí, ale nemá ještě takovou sílu jako dřív, protože toho má hodně za sebou,“ řekla deníku Aha! hereččina kamarádka Helena Váňová. „V podstatě teď není schopná starat se o sebe. Potřebuje někoho, kdo jí uvaří, vypere a vůbec bude se vším pomáhat,“ prozradila Váňová.

Do své postele v bytě na pražských Vinohradech, který je v patře bez výtahu, se herečka tedy již brzy vrátí. "Luba jen potřebuje někoho k sobě, kdo by se o ni nepřetržitě staral. Ve hře byl sice i pečovatelský dům, ten ale šmahem odmítla," prozradil manažer herečky Pavel Kloud.

Skořepová se už přitom v LDN zabydlela. „Má tam svoje šaty i bižuterii, kterou potřebuje. Bez korálků a náramků by to nešlo,“ prozradila Váňová se smíchem. Lubě pobyt v nemocničním zařízení neskutečně prospívá: „Má tam i svoje šminky, protože musí být namalovaná, když jde mezi lidi. I přes její vysoký věk je pro ni důležité, aby dobře vypadala. Říká, že i kdyby na tom byla sebehůř, tak ji fanoušci musí vidět upravenou!“

Při životě ji drží fanoušci

Luba se sice dočasně přestěhovala do léčebny, ale to neznamená, že by skončila s herectvím. „Paní Luba bude různě dojíždět na akce. Chce dělat i besedy s lidmi, protože žije fanoušky. Potřebuje je k životu. V současné době také trénuje texty,“ řekla Aha! hereččina přítelkyně Váňová s tím, že první akci by měla mít Skořepová už v srpnu.



Autor:  Hana Zejdová

Přečtěte si
Thyronx
12. 7. 2015 • 04:15

blbost cukřenko, o tom nepochybuj.

Thyronx
12. 7. 2015 • 04:11

neskuyečně skvělá herečka i žena. A v požehnaném věku. Uzdravte se Lubo brzy a buďte tu s námi ještě dlouho.

ivoadler
11. 7. 2015 • 14:02

Potkal jsem se s ní na nudistické pláži a musím říci, že na sebe skutečně dbá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.