Rudolf Jelínek (80) z Majora Zemana: Mozková mrtvice! A je to zlé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rudolf Jelínek (80) z Majora Zemana: Mozková mrtvice! A je to zlé...

Rudolf Jelínek
Rudolf Jelínek (Foto Aha!: Daniel Černovský, ara)

Zřejmě to mají na svědomí úmorná vedra minulých dnů. Rudolf Jelínek (80) zkolaboval a skončil na JIP. „Ruda měl mozkovou příhodu,“ svěřila deníku Aha! smutně manželka Martina (50).

Známá žokejka má o manžela velký strach. „On nikdy nemarodil, až teď najednou se mu udělalo strašně zle. Dokonce dvakrát za sebou,“ postěžovala si. Pohled na bezvládné tělo milovaného muže má stále před očima. Konečně potkala chlapa svých snů a nechce ho ztratit. Herec známý především jako major Hradec z právě reprízovaného seriálu Třicet případů majora Zemana leží na jednotce intenzivní péče v jedné z pražských nemocnic.

Už je naštěstí při vědomí, ale stále napojený na přístroje, které hlídají jeho životní funkce „Musím to přestát, vždyť jsem říkal, že tady chci být do devadesáti let,“ vzkázal Aha! přes manželku. V srpnu má navíc vystoupit na Pražském hradě v rámci Letních shakespearovských slavností. „A to je zážitek nejen pro diváky, ale i pro nás, herce,“ říká Jelínek. Nechtěl by proto tuhle událost přijít. Poslední slovo ale budou mít samozřejmě lékaři. Ani neohrožený major Hradec se bez jejich pomoci neobejde.



Autor:  höh

Přečtěte si
ivoadler
11. 7. 2015 • 11:55

Mé pocity jsou velice rozporné. V dopravních prostředcích mě mladí lidé ochotně pouští sednout a já si říkám, že ta dnešní mládež je lepší, než jsme byli my. Pak se ke mně dostane mail nějakého mlaďocha, který píše, že staří lidé by měli chcípnout, že mladým zabírají místo v životě, že na nich parazitujou. Mail je pochopitelně anonymní, tak velký hrdina pisatel zase není, aby si za svými názory stál. Ale zřejmě počítá s tím, že ho problémy stáří nedostihnou, ale hlavně - bude bohatý.

jity
11. 7. 2015 • 09:19

Sovák vtipkoval a ne, že se mu chtělo umírat, to nechce nikdo. Sousedka oslavila 90ti ny a je tady ráda. Dokud ji zdraví trochu slouží, nikoho nepotřebuje tak proč by měla umírat.

ararat
11. 7. 2015 • 05:21

pea.p Mozkovou mrtvici,může dostat člověk i v mladém věku a vůbec nemusím mít 80-sát...v 80sáti se člověk nemusí cítit býti starým a vše se posouvá,to znamená co říkal Sovák už dneska zdaleka neplatí...žít někoho život a říkat co by kdo měl či neměl dělat je každého věcí a nám do toho nic není....každý jedinec si nechce přiznat věk a většinou příjdou přirozené procesy stárnutí z nějakými důsledky,to je život a ani rady mldších,co to mají ještě před sebou,je nemístné a urážející aníž by použil jakékoli urážející slovo..nikomu by se tohle nelíbilo,aby mu říkal co má udělat jenom prože má věk...cožpak se lidé někam posílají a nebo se jim říká co mají či nemajíé dělat,co si to TERIYAKI dovoluje,je to neomalené a nevychované od morku kosti...někdo už může být stár už ve 40-ceti a někdo v 80-sáti může být ještě Jura...moje konstatování není urážka,vůči TERIYAKI není ta uráží tady každý den a vůbec ji to nevadí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.