Herečka Eva Holubová: Proč rychle zestárla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Eva Holubová: Proč rychle zestárla?

V paruce z pravých vlasů je herečka k nepoznání.
V paruce z pravých vlasů je herečka k nepoznání. (Foto: Profimedia.cz, Hykl, Kundrát, Novotný)

Stačí jen změna účesu, dokonalá práce vizážistky a z vitální Evy Holubové (56) je stařenka k nepoznání. Herečka právě natáčí film se speciální parukou z pravých lidských vlasů. A vůbec si na ní nenechá sáhnout.

Vizážisté totiž vhodné vlasy dlouho hledali! Nakonec si usmysleli, že normální paruka nepřichází v úvahu, a nechali ji tedy vyrobit na zakázku.

„Verunka (vizážistka, pozn. redakce) si mě hlídá, protože každý vlásek speciálně natočila a vypadá to, že bude pršet. Stačí kapka a máme o dvě hodiny skluz, protože by ji musela zase upravovat,“ řekla Holubová na natáčení nového filmu Instalatér režiséra Tomáše Vorla (58), ve kterém hraje maminku Jakuba Koháka (40).

Ten si vyzkouší roli šikovného opraváře, který sice umí spravit umyvadlo, ale svůj život už ne. Stále bydlí s matkou, nemá telefon ani auto a samozřejmě ani dívku. „Příběh je podle skutečné události, dokonce tenhle dům i zahrada patří pravému instalatérovi,“ prozradil Vorel.

Nalepené třešně
Magazín Aha!TV se zúčastnil natáčení scény, ve které Holubová češe třešně na stromě. Jenže ovoce je tam uměle nafingované. „Museli jsme dokoupit 30 kilo třešní, protože tady už žádné nebyly. Sežrali je špačci. Několik hodin je svazuji k sobě, a pak jsme je pověsili společně na strom,“ prozradil člen štábu.



Autor:  lbp

Přečtěte si
oldedek
22. 7. 2015 • 10:12

"Herečka Eva Holubová: Proč rychle zestárla?..." Páč dlouho chlastala !

ivoadler
15. 7. 2015 • 10:56

Ona zestárla? Já ji jinou než starou nepamatuju.

ararat
11. 7. 2015 • 08:47

-bello- och ty znalkyně všeho ty jsi mi odborník...řvu tady smíchy...všichni hrají jak pánbůh jenom tebe ten pánbůh minul že? řvu tady smíchy,co koment to nesmyslná myšlenka o ničem,já už ti dávno říkala,že bys měla radit Hitlerovi...ten by zobal ty tvoje komenty jako zrní

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.