Hazard! Zprávař Roman Šebrle! Zahrává si s ohněm! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hazard! Zprávař Roman Šebrle! Zahrává si s ohněm!

Roman vypadá oproti kolegyni Gábině skutečně spáleně!
Roman vypadá oproti kolegyni Gábině skutečně spáleně! (Foto Aha! – Mária Rušinová, Daniel Černovský, FTV Prima, Facebook.com)

Televizního zprávaře na ulici jen tak nepřehlédnete. Vysoký, svalnatý a pokožka spálená málem na uhel. Proboha, proč s tím sluníčkem tolik riskuje?

Na televizní obrazovce moderátorům mírné opálení samozřejmě sluší, to co ale v poslední době předvádí Roman Šebrle (40) je už fakt síla! Již na posledním vyhlašování divadelních cen Thálie vypadal ve foayeru divadla jako černoch, před pár dny svým skoro až nepřirozeným zjevem vystrašil také návštěvníky filmového festivalu v Kralových Varech. "Ten je černej jako bota," komentovala někdejšího šampiona dívka, krátce po tom, co s ním absolvovala společné focení na kolonádě. Pokožka na uhel ovšem není to jediné, ve hře jsou ohromná zdravotní rizika!

 

Pobyt na slunci sice na jednu stranu přispívá k psychické pohodě a sexy vzhledu, když se však přehání, je to problém! Příliš častým pobytem pod žhavým kotoučem totiž pokožka trpí a může se stát, že se objeví nějaké to podezřele chovající se mateřské znaménko. Když se potom včas nepodchytí, může se rozjet zhoubný proces s fatálními následky! Dalšímu nadměrnému "smažení" na solárku či na golfovém hřišti by se tak měl náš fešák co nejdříve vyhnout. Své by o tom mohl vyprávět například jeho kolega svalovec, australský herec Hugh Jackman (46), který se s rakovinou kůže pere v poslední době již podruhé!



Autor: 

Přečtěte si
ivoadler
11. 7. 2015 • 14:15

Musíme si otevřeně přiznat - je to wool.

metafora
11. 7. 2015 • 03:05

Co já vím, nám se všem líbí, a opálení? AHA a vilda696 závidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.