Boj o život! Karel Gott! V zajetí smrtící bouře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Boj o život! Karel Gott! V zajetí smrtící bouře!

Karel Gott na letišti
Karel Gott na letišti (Aha: Alexandr Malachovský, Facebook.com)

Při návratu z dovolené vstávaly Mistrovi hrůzou vlasy na hlavě. Letadlo se totiž dostalo do šílené bouřky, přičemž nescházelo mnoho a ...

Když Karel Gott (75) po preventivním vyšetření srdce v Ikemu odletěl na relaxační pobyt za rodinkou do Řecka, celý národ si oddechl. Chvíle strávené s milovanými nejbližšími na mořském břehu určitě jeho přepracovanému organismu znovu vlejí do žil potřebnou energii, přáli si tehdy lékaři i jeho fanoušci. Jenže moc nezbývalo a jeho zpáteční let domů se mohl změnit v děsivou tragédii!

"Dostali jsme se do bouře, mysleli jsme, že je to naše poslední hodinka," potvrdil deníku Blesk jeden z cestujících, který seděl na palubě nedaleko populárního zpěváka. V náhlé  turbulenci prý jedno křídlo mířilo k zemi, druhé zase nahoru. Nekonečné okamžiky hrůzy potkaly cestující nad Prahou a protože intenzita bouře neustávala, kapitán letounu obrátil a raději přistál až v Brně. Na místo v půl jedné se tak vystrašení cestující dostaly zpátky do metropole okolo páté hodiny ráno! "Ano, je to pravda, že pan Gott při cestě z dovolené zažil tuto nepříjemnost, ale je v pořádku," potvrdila Blesk.cz zpěvákova mluvči Aneta Stolzová.



Autor: 

Přečtěte si
brunos
10. 7. 2015 • 20:14

Tak a teď třeba tu o Lištičce.

nilud
10. 7. 2015 • 09:05

Tak se nám MISTR opět připomíná před několka lety čelil tsunami ated pro změnu velice nebepečné bouři..chudák..má to ale těžký život,po vyčerpávající práci si chce odpočinout nabrat nových sil a místo toho málem zahyne.Mistře co takhle chodit s rodinkou k Vltavě a krmit labutě.

anezat
10. 7. 2015 • 08:55

Gotťák má být doma ve svém věku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.