Zamilovaný Taclík z Kriminálky Anděl: Promluvil o nové milence! Pozor, není z branže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zamilovaný Taclík z Kriminálky Anděl: Promluvil o nové milence! Pozor, není z branže...

Vášnivý polibek
Vášnivý polibek (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, herminapress.cz)

Hvězda Kriminálky Anděl Marek Taclík (42) si svou novou lásku střeží jako oko v hlavě. I když se na kolonádě milenci líbají a objímají jako o život, herec o krásce nechce nic prozradit. Pro deník Aha! ale udělal výjimku...

O mladé brunetce promluvil zcela prvně. „Jediné, co vám povím, je, že se jmenuje Pavla a rozhodně není z branže,“ usmívá se šťastně vyšetřovatel Oliver Hajn. „Pro více informací si najměte Sherlocka Holmese,“ baví se Taclík, který dlouho nemohl najít tu pravou.

A to byl ochotný udělat pro matku svých budoucích dětí cokoliv. Touha po rodinném krbu bývala tak silná, že byl ochoten přistoupit k nejtěžšímu kroku. „Když budu mít vedle sebe ženu, kterou budu milovat, vzdal bych se kvůli rodině své kariéry. To bych neváhal,“ říkával odhodlaně ještě před dvěma lety. Tak moc byl a zřejmě stále je manželský život pro něj důležitý.  Přestože má prý Taclík problém se s cizími dívkami vůbec začít bavit, u Pavly musel zřejmě zabodovat, protože ta se herce drží jako zamilované klíště.



Autor:  kl,lara

Přečtěte si
vivi33
9. 7. 2015 • 10:27

ach bože,zajímá tohle někoho kdo nemá místo mozku exkrement? je to kvalitní herec /občas mu není rozumět když v činoheráku mele,ale je dobrej/ ale to je tak všechno...Má 42 a vypadá jak důchodce,o tom že se oblíká jak džamborák z poutě nemluvě...Nová láska??? hahaha ,jo tentokrát vyvětral Pavlu /loni studentku Aničku kterou držal v ústraní,předloni dávno šťastně zadanou Kačenku / von ten Mareček do Varů musí pokaždé přivézt něco stylovějšího než jen on sám.Snad ho nová "lovestory" odnaučí mluvit sprostě a koupí mu něco adekvátního na sebe /ty crocsy a 3/4 rifle se víc hodí k labutím na pouti než do Varů/

ivoadler
8. 7. 2015 • 11:26

Líbá svou lásku, ale po očku juká, jestli je focený a jestli si toho lidi všímají. Inu, komediant se nezapře.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.