Proboha, to snad ne! František Ringo Čech! Podezření na vážnou nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proboha, to snad ne! František Ringo Čech! Podezření na vážnou nemoc!

Čechovi třes rukou vadí čím dál víc...
Čechovi třes rukou vadí čím dál víc... (Aha! – Martin Přibyl)

Zpěvák, herec a v poslední době hlavně malíř přiznal zdravotní problémy. Zatím ho prý jen omezují v jeho nejmilejší činnosti, může se ovšem jednat i o příznak jedné velmi závažné a neléčitelné nemoci!

Neuvěřitelné, milovník žen a života vůbec si snad poprvé vážněji posteskl na své zdraví. František Ringo Čech (71) si na webu Super.cz postěžoval, že se u něho začal v poslední době čím dál více projevovat třes rukou! A je to prý natolik vážné, že ho to omezuje v jeho milovaném malování obrazů! "Pořád maluju, ale jde mi to furt pomalejc a pomalejc. Klepou se mi ruce, opravdu se mi klepou dost. To je proces, kterej je nevratnej,“ přiznal se smutkem v hlase umělec. A právě jeho vtipná a lechtivá plátna jsou přitom nemalým zdrojem jeho výdělku, vyhledávají je jak soukromí sběratelé tak galerie! Co může za zhoršujícím třesem jeho talentovaných paží stát?

 Dle odborníků se může jednat jak o přirozený projev vyššího věku, tak o minerální či vodní nerovnováhu. Ve hře mohou být i negativní reakce na léky, které by Mistr mohl brát. Třes rukou ovšem může být ale jedním z prvotních příznaků daleko závažnějšího onemocnění, například Parkinsonovy choroby. Ta jak je známo v posledním stadiu ochromuje celou centrální soustavu a vede k černočerným koncům! Už proto by měl František Ringo Čech raději co nejdříve navštívit neurologa, aby tohoto strašáka nejen starších lidí včas poznal či vyvrátil. Přesto náš malíř jako obvykle ani v těchto chvílích neztrácí náladu: "Budu si muset udělat nějakou podpěru pod ruce. Klepou se mi hodně, to bych maloval jenom vlny.“

 

 

 

 

 



Přečtěte si
ellenic
28. 7. 2015 • 19:40

honzina

ellenic
28. 7. 2015 • 08:33

Nejsem příznivcem Františka Čecha, jeho tvorba, zvláště ta rádoby malířská mi nic neříká, uznávám skutečné malíře . V poslední době už je i v reklamě, v televizi. Syn je režisér, tak možná i to je důvod, proč je najednou tak vidět. Jaké Proboha! Když onemocní dítě nebo mladý člověk, tak je na místě takto reagovat. Čech už není nejmladší a myslím si, že právě on v životě o nic nepřišel. A noblesa v jeho chování na veřejnosti má citelné mezery.

honzina
28. 7. 2015 • 08:14

Nějak ho nedokážu politovat!!! Proč asi? Protože vystupuje jako hovado, vypadá hůř než bezďák a má chování řeznického psa (a i ten se chová daleko líp než "mistr Čech"). Ten člověk je mi odporný.

majojo
27. 7. 2015 • 11:55

Do výčtu příčin chybí doplnit i chlast.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.