Vzpomínáte na Létajícího Čestmíra? Vydělává statisíce! Jak se mu to podařilo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vzpomínáte na Létajícího Čestmíra? Vydělává statisíce! Jak se mu to podařilo...

Bývalá dětská hvězda Lukáš Bech (42)
Bývalá dětská hvězda Lukáš Bech (42) (Foto archiv Kofoly, ara)

Nikdo mu neřekne jinak než Létající Čestmír. I když se bývalý dětský herec Lukáš Bech (42) z populárního dětského seriálu ze showbyznysu vytratil, už brzy znovu »přiletí« na obrazovky po 32 letech od natáčení!

Nejvíc legrace si užil se svým seriálovým tátou Vladimírem Menšíkem (†58), i když už herec trpěl těžkým astmatem. Během natáčení seriálu si nerozuměl s Ivanou Andrlovou (54), dnes mezi nimi prý žádná nevraživost nepanuje. Tentokrát však nebude létat, ale čepovat limonádu na letní pláži. „Reklamní spot nasazujeme do televizí už sedmého července,“ řekla deníku Aha! Jana Ptačinská Jirátová, PR specialistka společnosti Kofola. „Na internetu je ale k vidění už dnes,“ dodala. Bech už dříve natočil reklamu na pivo či pojišťovnu. I když měl díky Čestmírovi našlápnuto k hvězdné kariéře, hercem se nestal.

Lékaři mu to nedoporučili kvůli nemocným hlasivkách. Lukáše to prý nemrzí... „Je hodně herců, kteří to vystudovali. A já jim nechci brát práci. Občas se někde objevím, když jim vyhovuje můj typ. Ale jinak se kolem natáčení motám z té druhé strany,“ vysvětlil Bech s tím, že se věnuje výběru lokací pro filmy či klipy. „Člověk se musí dobře vyznat v dané oblasti. Něco jako londýnský taxikář. Musím vědět i o dopravě a logistickém řešení. Vědět, jak tam přesuneme štáb, techniku, lidi a rekvizity,“ dodal.

200 000 Kč za 30 vteřin
Hraní v reklamních spotech je pro manažera lokací dobrým přivýdělkem. Ta poslední na limonádu trvá pouhých 30 vteřin! „Honoráře se pohybují v řádech desetitísíců až statisíců, záleží na produktu a zvučném jménu daného herce. Tato značka je na trhu silným hráčem, tudíž si dovoluji odhadovat, že herec mohl zinkasovat i okolo dvou set tisíc korun,“ řekla deníku Aha! marketingová specialistka.



Autor:  kl

Přečtěte si
hufnagll
4. 7. 2015 • 11:59

lépe Šaratici

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.