Patrick Duffy! Stín krvavé tragédie stále bolí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Patrick Duffy! Stín krvavé tragédie stále bolí!

Patrick Duffy.
Patrick Duffy. (Profimedia.cz)

Americký sympaťák je i po šedesátce samý vtípek, hluboko uvnitř ho však stále sžírá příšerná tragédie. Jeho rodiče mu totiž roztříleli brokovnicí! Jak k tomu došlo?

Bobby Ewing z "Dallasu" nebo Frank z "Krok za krokem", tím vším už napořád zůstane v srdcích diváků Patrick Duffy (66). Za sympatickou tváří s nezbytným úsměvem se však skrývá bolest z obrovské tragédie, která postihla jeho nejbližší. Milované rodiče mu před lety chladnokrevně popravili dva nezletilí zloději! 

 

K hrůzné události došlo jednoho pošmourného listopadového dne v roce 1986. Tehdy do baru jeho rodičů v americké Montaně vběhli dva notně opilí výrostci s ostře nabitou brokovnicí. Duffy senior zřejmě neodhadl situaci a s mladíky se začal hádat, načež jeden z nich starého muže přímo u barového pultu zastřelil! Když se pak začali dobývat do pokladny pro peníze, objevila se hlukem vystrašená Patrickova maminka. Vrazi bohužel neminuli ani druhým výstřelem. I přesto, že se oba pachatelé z kriminálu již nikdy ven nedostanou, Patrickovi to bohužel rodiče nevrátí. "Strašně mě to poznamenalo, na druhou stranu jsem si uvědomil, že život musíme chápat jako věčný,“ komentoval to tehdy žalem zlomený herec.



Autor: 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.