Diana Kobzanová má pořádný důvod k oslavě: Čeká ji růžová budoucnost a závist mnoha lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Diana Kobzanová má pořádný důvod k oslavě: Čeká ji růžová budoucnost a závist mnoha lidí!

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Diana Kobzanová (33) s partnerem a dcerou momentálně tráví léto na Floridě a mají pořádný důvod k oslavě. Taky si z radosti nalili panáčka něčeho ostřejšího. Co je tedy tak potěšilo?

Michael Frolík (27) totiž uzavřel s Flames pětiletou smlouvu, díky níž vydělá 529 milionů korun, což je o 213 milionů více, než vydělal za předchozích sedm sezon v NHL. Jeho předchozí angažmá bylo ve Winnipegu, ale u Flames si ročně polepší o krásných 25 milionů. A to už je pořádný důvod k radosti. „Tak jsme si nakonec jednoho dali,“ napsala si Diana Kobzanová na svůj profil na sociální síti.

Mimo lepších peněz Frolíka jistě potěší i to, že bude mít po boku dalšího Čecha a tím je Jiří Hudler. „Bavili jsme se a Calgary mi vychválil. Pak se to všechno seběhlo hrozně rychle,“ popsal Frolík Blesku s tím, že o přestupu přemýšlel a myslí si, že zvolil dobře.

Michael Frolík a Diana Kobzanová spolu mají půlroční dceru Ellu a dá se říci, že jejich tatínek se opravdu poctivě stará o to, aby jeho holky žily život jako v bavlnce.



Přečtěte si
-bello-
8. 7. 2015 • 19:37

zzapp když jsem ji viděla poprvé na mpou duši jsem si myslela, že vyhrála nějakou Miss mentálně retardovaných.Nekecám.Takový na mě udělal dojem její odulý obličej a krk s náběhem na vole a jediný co na ní bylo , byly dlouhý nohy. Jako moderátorka nějakého rádia byla trapná.Je blbá blbá , ale dneska zaměstnají ještě větší blbky.Jako manekýna si ve světě neškrtla, tak jakápak paráda! Jestli má či nemá penize je mi fuk.Jen žasnu, za co vlastně bere ten její sportovec tolik peněz.Dyť je to suma přímo inflační

ararat
8. 7. 2015 • 08:13

prostě se obecně nazývají lidé tvého typu,že se řadíš mezi ŠMEJDY a ty jsi šmejd,tak to je,ale stalkovat jsi přeci chtěla,tak si to užívej

ararat
8. 7. 2015 • 08:10

šmejd se zase vyjadřuje k něčemu čemu nerozumí a napadá druhé...ty šmejde

krat5
7. 7. 2015 • 07:42

zzapp, tobě se Kobzanka líbí? drtivé většině ne, tak se uklidni

krat5
7. 7. 2015 • 07:39

Všechno jim samozřejmě přeji, ale co nechápu a asi nikdy nepochopím, jak tohle pometlo mohlo někdy vyhrát MISS ČR?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.