Nečekané! Vojta Dyk se dá na kněze! Sekne se sexem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nečekané! Vojta Dyk se dá na kněze! Sekne se sexem?

Vilhelmová s Dykem na procházce Prahou.
Vilhelmová s Dykem na procházce Prahou. (Showpix)

Zřejmě největší fešák českého showbyznusu již brzy oblékne kněžské roucho! Mnoho fanynek včetně jeho manželky zřejmě zapláče. Nebo je to jinak?

Charismatický Vojta Dyk (29) chystá velké překvapení! Již příští rok se totiž chystá zbavit přiléhavých džínsů a plandavé mikiny a zvolit zcela nečekaný outfit - bude jím kněžské roucho havraní barvy! Přijme s novým oblečením i povinnost celibátu a sekne tak jednou provždy se sexem?

Partnerka Táňa Vilhelmová (36) ani jeho skalní fanynky se naštěstí nemusí strachovat, jde jen o novou roli! Vojta totiž kývl na nabídku účinkování v projektu, který je mixem muzikálu, klasiky, jazzu a tvrdého rocku v rámci scénické skladby Mše od Leonarda Bernsteina. No a pravě zde by měl ztvárnit hlavní roli kněze Celebranta. Zda si v rámci ponoření do postavy vyholí na hlavě klasické kněžské kolečko ale ještě zůstává otázkou...



Autor: 

Přečtěte si
anezat
2. 7. 2015 • 15:16

Je to potěšující zpráva, navzdory svým kuřáckým návykům má skvělý hlas, tak je skvělé, že dostane příležitost. Jen nevím, o jaké manželce tu píšete, milí AHÁci!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.