30 let od skonu Jaroslava Dietla: Známe hrůzné detaily jeho smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

30 let od skonu Jaroslava Dietla: Známe hrůzné detaily jeho smrti!

Vila po legendárním Jaroslavu Dietlovi
Vila po legendárním Jaroslavu Dietlovi (Aha! – Dalibor Puchta)

Slavný český scenárista a příležitostný herec se dožil pouhých 56 let. Tehdy se ještě nemluvilo o workoholicích, ale on byl jejich typickým příkladem!

Mělo to být pohodové letní odpoledne, když si slavný český scenárista  Jaroslav Dietl 29. června 1985 vyrazil na partičku milovaného tenisu se svými dětmi. Tato hra mu pomáhala udržovat se v kondici i zbavovala ho stresu, který zažíval při schvalování svých dramatických prací. Jenže dusný podvečer se mu nakonec stal osudnější než zásahy předlistopadové cenzury.

Během hry se Jaroslav Dietl zhroutil přímo na kurtu a ani přivolené záchranné službě se ho pak nepodařilo oživit. Šlo již o třetí  infarkt, který byl zřejmě reakcí na vyčerpaný organismus. Jaroslav Dietl sám sebe nikdy nešetřil, pro úspěch svých filmových i televizních pracoval bez ohledu na spánek a i proto se vypracoval mezi nejrespektovanější autory.

Hrůzný den to musel být i pro manželku Magdalenu Dietlovou (70). Ta nakonec zůstala s tělem mrtvého Jaroslava Dietla na dece sama s dětmi a museli čekat ještě dlouhou dobu, než pro nebožtíka přijela pohřební služba. Lékaři totiž odvézt tělo odmítli, i když je o to Dietlová prosila!



Autor:  ax

Přečtěte si
paula
3. 7. 2015 • 07:34

No to je FAKT strašná hrůza!!! A že sanitka neodveze mrtvolu ví každej s IQ nad 90, což tedy paní Dietlová asi nebyla...

monza
2. 7. 2015 • 14:03

Co je na úmrtí infarktem hrůzného,vy pablbové v hnoji "Aha"! To tedy ročně u nás tisíce lidí umírají hrůzně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.