Pusinky se nahoty nebojí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pusinky se nahoty nebojí

Zleva Petra Nesvačilová, režisérka filmu Karin Babinská a Marie Doležalová se na premiéru filmu už těší.
Zleva Petra Nesvačilová, režisérka filmu Karin Babinská a Marie Doležalová se na premiéru filmu už těší. (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – Další teenagerovský film v pořadí, Pusinky, na předpremiéře ukázal, že o pikantní scénky nebude nouze! Lesbické scénky, sex a svlečené tři hlavní hrdinky, Sandru Novákovou (24), Marii Doležalovou (20) a Petru Nesvačilovou (21), si užijí diváci dosytosti.

Další teenagerovský film v pořadí, Pusinky, na předpremiéře ukázal, že o pikantní scénky nebude nouze! Lesbické scénky, sex a svlečené tři hlavní hrdinky, Sandru Novákovou (24), Marii Doležalovou (20) a Petru Nesvačilovou (21), si užijí diváci dosytosti.

Právě kvůli roli Venduly přibrala Nesvačilová deset kilo. „Přišlo mi to, jako bych ztloustla třicet kilo,“ řekla na tiskové konferenci v kině Atlas mladá herečka, která už přebytečný tuk stihla shodit. Film se natáčel pět let, a to kvůli financím a neshodě s producentem. Režisérka Karin Babinská měla kvůli věčným průtahům problémy se stárnoucími teenagery. „Za tu dobu jsem viděla 700 hereček, nejhorší bylo najít postavu Venduly. Původně ji měla hrát Kristýna Liška Boková, ta ovšem porodila a pak ztratila z tváře panenský výraz. Najednou se vyřítila Petra a bylo rozhodnuto,“ dodala režisérka. Premiéra se uskuteční 5. dubna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.