Rebel Karel Gott: Vůbec nedbá rad lékařů! Důkaz uvnitř článku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rebel Karel Gott: Vůbec nedbá rad lékařů! Důkaz uvnitř článku

Je to nezmar!
Je to nezmar! (Aha!: Mária Rušinová, Alexandr Malachovský, TV Prima)

Je to nezmar! Když přední český kardiochirurg Jan Pirk (67) diagnostikoval Karlu Gottovi (75) srdeční arytmii, zároveň mu doporučil, aby zvolnil pracovní tempo. Jenže od středy, kdy byl zpěvák na vyšetření srdce, až do neděle tvrdě makal. Malý odpočinek si dopřál jen v sobotu! Karle, chápeme, že jste chtěl splnit nasmlouvané závazky, ale měl byste opravdu zvolnit!

Středa 24. června
Gott jde ráno před osmou hodinou na akutní vyšetření srdce do kardiocentra v pražském IKEM. Po několika hodinách odjíždí domů. Večer pak novinářům potvrzuje: „Diagnostikovali mi srdeční arytmii.“ Zároveň slíbil, že se bude šetřit. „Mám obavy, aby se to nezhoršovalo. Doporučení lékařů zní: Zvolnit pracovní tempo! Takže s tím budu muset něco udělat,“ svěřil Gott.

Čtvrtek 25. června
Gott jede v poledne na natáčení do budovy České televize na Kavčích horách. Vzpomíná na své pěvecké začátky v kavárně Vltava. Natáčení se má konat i v jejím bývalém sídle v Revoluční ulici. Štáb ale nechce unaveného zpěváka zatěžovat, a proto přesun do centra Prahy ruší. Zpěváka pak odvážejí domů. Vypadá to, že bude odpočívat. Nakonec ale Karel po hodině nasedá do svého mercedesu a jede na natáčení do studia. 

Pátek 26. června
Zpěvák ani před víkendem nezvolní. Natáčí rozhovor pro rozhlasovou stanici v pražských Holešovicích, následně se přesouvá na důležité pracovní schůzky. Zpět domů se dostává až v odpoledních hodinách.

Sobota 27. června
Po hektickém týdnu, kdy se dozvěděl pravdu o tom, proč ho zlobí srdce, Gott konečně odpočívá. Ví, že ho v neděli čeká důležité vystoupení a že musí být fit.

Neděle 28. června
Karel krátce po poledni odjíždí do Zlína, kde ho večer čeká velký koncert. Na odpolední zkoušce působí svěže. Večer pak do vyprodané haly sází jeden svůj hit za druhým. Jeho hlas zní přesvědčivě, několikrát vtipkuje. Jen je na jeho očích vidět únava. A možná i strach z toho, co bude dál!

V galerii najdete Mistrův program.



Autor:  lbp

Přečtěte si
qwertina
30. 6. 2015 • 22:02

subrosa1976
30. 6. 2015 • 21:14

Každý člověk přeci cítí co může a nemůže, každý také vnímá bolest a únavu jinak a tak to má i Gott, cítí, že to zvládne, tak proč ho odrazovat. Myslím, že si na nic nehraje a že ho ta práce stále baví a klobouk dolů, na to, kolik mu je mu to stále zpívá. Že má unavené oči? Tak ty už má unavené 20 let co ho pozoruji. Jinak si myslím, že Ivana je neschopná se postarat o děti sama. Kdyby byla co k čemu, zajistila by si holky i bez chůvy sama případně se svojí mámou a ušetřili by za nesmyslné Thajky. Co to asi tak holkám dá, kromě angličtiny vůbec nic, jsou to lidé s jinou mentalitou jen holkám taková výchova motá hlavu. Gotta mám ráda a fandím mu, ale ta hloupá Ivana, to je dílko... svým vehementním snažením prorvat se snad až do Národního se mi úplně zhnusila, přímo jsem na takové pipiny alergická, sama nic neumí, ale cpe se všude hlava nehlava, měla by dřepět na zadku doma a starat se o barák a děti.

tosto
30. 6. 2015 • 17:41

Je to nezmar , jeden den se nechá vozit po Praze skoro hodinu. Druhý den řekně něco cca. tak na 1/2 hoďky. Tedy to je zápřah !!!!!!!!!!!!!

street
30. 6. 2015 • 16:34

hadafan naprosty souhlas Kaja ma zdravotni problemy jako kazdy clovek v jeho veku - ale zda se, ze je to hlavne prespekulovany zakryvaci manevr - na odpoutani skandalu a problemu - ktere nadelala ta jeho nemozna Ivana - ktera je i neskutecne hamizna a pritom nesoudni zenska - kterou se Gotak bohuzel necha vic a vic ovladat... Vsechny problemy a skandaly se kolem Kaju vrsi - hlavne od te doby, co ho ridi ta jeho neskutecna domina, zlatokopka a slavomanka v jednom... Smutny konec Mistra...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.