To jste netušili! Zapomenuté pokračování legendárního »Pitavalu«: Lumpy honil i Jiří Somr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To jste netušili! Zapomenuté pokračování legendárního »Pitavalu«: Lumpy honil i Jiří Somr!

Malý pitaval z velkého města
Malý pitaval z velkého města (Foto: Aha! - ara)

Seriál Malý pitaval z velkého města byl ve své době velmi populární. O to větší mají jeho protagonisté jistě radost, že se i nyní, kdy se po dlouhé době vrátil na obrazovky, těší velké sledovanosti. 

Obsazení seriálu bylo famózní. Některé herecké hvězdy jako Ladislav Frej,  či Josef Abrhám, zde znovu prokázali svoje umění, jiným seriál pomohl k tomu, aby jejich popularita vystřelila raketově vzhůru. O tom by mohl vyprávět třeba Pavel Zedníček.

Dvě série a celkem 15 dílů diváky bavilo a napínalo a právě kvůli velkému diváckému úspěchu vznikla i řada třetí. Tedy volné pokračování nazvané Případ pro zvláštní skupinu. Tato série měla šest dílů a hlavní kriminalisty si zde zahráli Josef Somr, Jiří Schmitzer a Tereza Brodská.

Kvůli Sametové revoluci však seriál skončil v archivu a tam ležel více než deset let. A ani jeho premiérovému vysílání se nedostalo takové reklamy, jakou by si zasloužilo, protože sama televize Prima, která jej odvysílala, netušila, že se jedná o pokračování oblíbeného seriálu.   



Přečtěte si
hejhej
19. 7. 2015 • 14:47

Který blb psál článek???? Pan Somr se vždy jmenoval a jmenuje Josef. Největší blbci jsou redaktorři AHA

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.