Šokující přiznání Tomáše Kluse: Chce zemřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující přiznání Tomáše Kluse: Chce zemřít!

Tomáš Klus je svými neotřelými názory vyhlášen
Tomáš Klus je svými neotřelými názory vyhlášen (HURDA Martin Ringier Axel Springer / Blesk)

Má talent, krásnou ženu a malé dítě, přesto zpěvák velmi vážně uvažuje o svém konci! Co ho vede k takovým příšerným závěrům?

Tomáš Klus (29) byl vždy tak trochu jiný než jeho kolegové a kolegyňky z branže. Odmítá popularitu, peníze stejně jako drahé obleky a limuzíny doslova ignoruje. A co se týká jeho názorů na život, to je už vůbec kapitola sama pro sebe! Na protest se například odhlašuje z hudební ankety Slavík, protože jednání pořadatelů je dle něho amorální a lidé mají své "smsky" příště směřovat raději na charitu. Tentokrát plavovlasý chlapík ovšem zašel ještě dále, plánuje totiž zemřít!

"Jsem unaven sebou  i společností a mám pocit, že je to akorát," přiznal Klus v šokujícím interviev pro deník Blesk. Z tohoto důvodu se proto rozhodl v co nejbližší době ukončit svou pozemskou pouť! A proč se tento úspěšný mladý muž odhodlal k takovému šokujícímu kroku? "Teď je hlavní to, že přijdu s novým životem. To abych se mohl narodit, musím zemřít," zdůvodňuje zpěvák své rozhodnutí. Bubnovat na poplach nebo volat psychiatra naštěstí ale nemusíme, Klus netrvá na smrti fyzické, spíše má na mysli obrodu čistě duševní. Zřejmě k tomu dojde během jeho roční mediální pauzy, kterou brzy plánuje.



Autor:  David Turek,

Přečtěte si
petardioni
30. 6. 2015 • 20:41

Přečti si článek do konce a zjistíš, o jakou smrt Klusovi jde. A že má krásnou ženu...tak to je opravdu vtip,ale za vzhled nikdo nemůže, třeba je zase hodná.

xcarodejka
30. 6. 2015 • 11:47

Tvůj umírající otec se zlobil, že se ani nedokážeš učesat. A proč nenapíšeš deník z vězení ? Byl by to důkaz, že umíš i myslet, nejen arogantně a bezdůvodně na kdekoho útočit.

xcarodejka
30. 6. 2015 • 11:43

Rozhodnutí TK bude přínosem pro něj i další tvorbu, tak jsem to pochopila. Kvůli náhledům některých jedinců plakat jistě nebude.

cukrenka
30. 6. 2015 • 11:41

Posílej tedy hlasy Slavíkovi, zřejmě Mistrovi Mistrů, vždyť na takových obanech to tady " stojí". Svatá boží prostoto. kryla jsme si nezasloužilia vidím, že ani dnes to není jiné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.