Nemocný Karel Gott (75): Co ho teď čeká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nemocný Karel Gott (75): Co ho teď čeká?

Božský Karel musí začít odpočívat.
Božský Karel musí začít odpočívat. (Foto Aha!: David Kundrát, David Malík, ara)

Již jsme Vás informovali o tom, že Karel Gott před dvěma dny navštívil akutní příjem kardiocentra pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM), a to v doprovodu manželky Ivany. Zpěvák ještě před několika týdny tvrdil, že mu nic není, nyní však musel s pravdou ven…

Všichni lidé se bojí o náš národní poklad, Mistrovi chodí spousta zpráv od jeho přátel, známých a fanoušků, kteří mu přejí brzké zdraví a doufají, že to není nic vážného. A tak Karel promluvil. Naštěstí je v péči jednoho z nejvýznamnějších českých kardiochirurgů, profesora Jana Pirka, který je přednostou IKEMu.

Ten Gottovi diagnostikoval srdeční arytmii: „Nejde ale o nic vážného, tenhle problém může mít každý druhý člověk,“ míní Gott a dále vysvětluje, že ho budou čekat pravidelné kontroly: „Jsem pracovně vytížený a je dobré to sledovat.“ Co Mistra kromě kontrol ještě čeká? „Doporučení lékařů zní - zvolnit pracovní tempo. Žádná operace mě nečeká.“ Přestože lékaři radí zvolnit, nebližší domluvnou práci prý Gott rušit nebude a zvolňovat bude postupně. Nakonec zpěvák pro deník Blesk přiznal, že z něčeho přece jen trochu strach má: „Mám obavy, aby se to nezhoršilo,“ a proto všem vzkazuje: „Moc si vážím veškeré podpory. Nebojte se, budu se šetřit a radovat se ze života.“  

Několik vkazů od Karlových fanoušků:

  • Že Karel dbá o své zdraví, to je úplně v pořádku, však si přejeme, aby nám přinášel radost svým zpěvem, co nejdéle a s ohledem k jeho věku a rodině se chová odpovědně.
  • Modlíme se za Vás, Kájo, ať Bůh Vás ochraňuje na těle i na duši. S láskou na Vás myslíme.
  • Přeji, aby vše dobře dopadlo, máme Vás rádi držíme palce, jsme v duchu s Vámi. Jste silná osobnost, zvládnete to.



Přečtěte si
-bello-
26. 6. 2015 • 11:52

Gottová nám ten poklad poněkud zakopává, co ? Ivano domino, nasaď límec a pečuj ! To je začátek , až dojde na pampers, národ bude s tebou

kadlicek
26. 6. 2015 • 11:25

V tech jeho letách je to predsa normálné, že človek má akési zdravotné probléme. Keby namiesto honěnija slavíkov radšej dakdě v párku krmil holubov, bol by užitočnější a němusel by mať tjéto arítmije.

ivoadler
26. 6. 2015 • 11:09

Problémy se srdcem jsou v 75 prakticky neléčitelné, pokud nejde o nějakou operaci, i tak by si musel dávat bacha. Laťka jeho výkonnosti bude klesat stále níž. Pokud se bude pohybovat stále na hranici možného, půjde to s ním s kopce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.