Gott a jeho nemocné srdce: Léčí ho největší eso Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gott a jeho nemocné srdce: Léčí ho největší eso Česka!

Karel Gott (75) po týdnech mlžení přiznal zdravotní problémy.
Karel Gott (75) po týdnech mlžení přiznal zdravotní problémy. (Foto Aha!: M. Pátek, M.Hykl, P. Machan, D. Kundrát)

A je to venku! Karel Gott (75) po týdnech mlžení, kdy tvrdil, že nemá žádné zdravotní potíže, kápl božskou. „Mám srdeční arytmii,“ přiznal zpěvák poté, co ho fotoreportéři zastihli, jak přichází na akutní vyšetření do kardiocentra pražského IKEM.

Právě tam ho ve středu vyšetřil náš významný kardiochirurg a přednosta Kardiocentra a Kliniky kardiovaskulární chirurgie IKEM prof. MUDr. Jan Pirk (67). „Ano, je to tak! Jsem v jeho péči a budu k němu docházet na kontroly,“ potvrdil deníku Aha! Gott.

„Po středečním vyšetření mi diagnostikoval srdeční arytmii! Podle mě i pana profesora nejde o nic vážného, může ji mít každý druhý člověk. Ale bude potřeba, abych kvůli pracovnímu vytížení docházel k panu Pirkovi na pravidelné kontroly,“ svěřil Slavík.


Zároveň zpěvák přiznal, že už mu jednička mezi českými kardiochirurgy nasadila první lék. „Mám podle něj a jeho kolegů zvolnit pracovní tempo. Budu se muset nad tím zamyslet,“ dodal Karel.

Den po akutním vyšetření v kardiocentru ale hned zavítal do České televize, kde natáčel vzpomínkový rozhovor na kavárnu Vltava, v níž začínal svou kariéru. Původně měl se štábem zajet i do pražské Revoluční ulice, kde podnik sídlil. Jenže: „Vzhledem k dlouhému přejezdu se nakonec štáb s panem Gottem domluvil, že budou točit jen na Kavčích horách,“ řekl deníku Aha! zdroj z České televize.



Autor:  Luboš PROCHÁZKA

Přečtěte si
mekanikk
26. 6. 2015 • 14:58

ještě dodatek...je mi buřt co taková vagína jako ty nesnáší Já zase nesnáším sebevědomé blbečky mezi které ty právem patříš. Táhni s mekem jednokáčkem na králíka k Pohleireichovi ty vagíno mykotická

mekanikk
26. 6. 2015 • 14:54

ty máš vážně dost, žádná čísla jste si nepředali, píšeš to jen a jen ty Lovestory bel+mek už tady věříš už jen ty. Je to trapné, musíš být hodně nešťastný člověk. Času ty máš habakuk...bude mít nějaký typ důchodu, šacuju tě na ID. Jsi hloupá VAGÍNA co má frustrovanou frndu

-bello-
26. 6. 2015 • 11:26

mekanikk sorry, nesnáším přilepené nicky na lidi.Značí to svinský charakter. Nesnáším oplzlotiny , což se o mě tady ví a to je druhý důvod proč nemáme o čem. Milostný vzkazy můžu a nemusím.Tebe štve, že nemůžeš přijít na to, jak jsme si telef. čísla tady předali. Tvůj problém, tvoje zbytečná starost. čus, nemám na tebe čas. I

mekanikk
26. 6. 2015 • 11:17

BELMEKU jedéém, nějaká srandička by nebyla? Nějaký milostný vzkazík atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.