Patrasová zveřejnila důkaz Felixovy nevěry: Dopis plný vášně pro jejího muže! Úryvky uvnitř článku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Patrasová zveřejnila důkaz Felixovy nevěry: Dopis plný vášně pro jejího muže! Úryvky uvnitř článku

Dáda zveřejnila korespondenci svého muže a výtvarnice Lucie
Dáda zveřejnila korespondenci svého muže a výtvarnice Lucie (Aha! - Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

Tak to vypadá, že si Felix Slováček (72) doma opravdu hodně rozházel. Jeho manželka Dáda Patrasová (49) je zklamaná i naštvaná. A nehodlá to jen tak přejít… Ani v sobě dusit.

Dáda Patrasová prozradila, že na vztah svého muže s o 40 let mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou přišla díky dopisu, který našla v nočním stolku, ve kterém mají s Felixem uložené léky. Mělo jít o sedm stránek plných vášně, které mladá výtvarnice napsala slavnému hudebníkovi.

Felix Slováček nicméně stále trvá na tom, že o nic nejde a dokonce na Primě ve VIP zprávách řekl, že Dáda „má jen úplně debilní kecy.“ Jenže jeho žena si myslí své. A v Blesku zveřejnila úryvky z dopisu, který měl vztah Felixe s Lucií prozradit.

Z dopisu plyne, že vztah Lucie s Felixem je opravdu důvěrný. Už proto, že v něm výtvarnice vytýká saxofonistovi, že se dvořil jiné ženě. Vášeň a žárlivost z těch slov doslova čiší. O Dádě pochopitelně ani slovo. Jen Felix, Lucie a ta třetí…

Ukázky z dopisu:

„Felixi, když muž miluje ženu, či naopak váží si jí, má k úctu, tak jí neubližuje a už vůbec ne opakovaně!“

„Ty jsi posedlý, posedlý získáváním si žen. Nevím, co si dokazuješ, v každém případě jim lichotíš a ony toho využívají. Takto se chová muž, který mne miluje? Tímto mi dáváš úctu a důstojnost?! Ne. Pošlapal, zničil jsi mou lásku k tobě, shodil, ponížil mne, ublížil, vyrval srdce z těla veden svým chtíčem a bezohledností.“

„A jelikož nedokážeš rozlišovat a jen slepě svádět, dvořit se, získávat, ani nevidíš, že volíš samé ženské bestie. Slušná žena by nikdy nepřijala výzvy od muže, který má partnerku, navíc sedící vedle něj.“

Sedmistránkové psaní obsahovalo samozřejmě mnohem víc, jak dokládají další úryvky z dopisu, které jsou v dnešním vydání Blesku.



Přečtěte si
-bello-
26. 6. 2015 • 12:30

teri

-bello-
26. 6. 2015 • 12:28

mekanikk díky za info.Kdybys pracoval a duševně k tomu, na drby v bulváru bys čas neměl.Já čas mám a teď jdu do fitka.Čus.,¨myslím, že sedíš někde ve vrátnici , co ?

-bello-
26. 6. 2015 • 12:25

mdada49

1pravda1
26. 6. 2015 • 11:09

Dádě je 59 ne 49 Milenka bude zřejmě hysterka, no Slováček dojede na svoje kur-várny, na každou svini se vaří voda.....A Dáda s tím věčným odpouštěním nevěr si taky nepomohla, on nabyl dojmu, že si může vážně dělat co chce.

ararat
26. 6. 2015 • 09:01

řvu tady smíchy,jak se blbádona-blázen snaží a neví kudy kam a kdo je kdo....okopíruj kde to slovo používám...ale dobře tady bavíš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.