Ochotská otevřeně: Jak si vychrtlostí zničila zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ochotská otevřeně: Jak si vychrtlostí zničila zdraví!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Aha! - Ladislav Křivan)

Moderátorka Michaela Ochotská (30) se před třemi měsíci stala maminkou malého Andrého. Jeho početí nebylo vůbec snadné, možná i díky tomu ji mateřství tak baví. Teď otevřeně promluvila o tom, jak si ničila vlastní zdraví a málem se tak připravila o možnost mít dítě.

Extrémně štíhlá moderátorka přiznala, že otěhotnět nebyla žádná sranda. Byla jednou z těch žen, která má předpoklady k tomu, že bude na dítě čekat hodně dlouho. „Dlouho jsem bojovala s nízkou váhou. Ta mi rozhodila veškeré ′ženské fungování′ a nebylo snadné zase ho nahodit,“ přiznala Ochotská s tím, že v touze po dítěti se uchýlila i k hormonální léčbě.

Svou podváhu připisuje špatnému životnímu stylu. „Ráno vstanete a celý den jedete na maximum. Dnešní doba vyžaduje, abychom byly ve všem perfektní jak v práci, tak doma, jenže to nejde,“ vysvětlila. Problematické pro její organismus bylo i zvyknout si na časté létání, které nastalo po jejím odchodu z televize.

„Odlétali jsme z Česka, kde bylo minus deset, do Austrálie, kde bylo 47 stupňů, navíc časový posun. Tělo na to nebylo zvyklé, tak řeklo ne, budeš doma. Tak jsem pobyla doma… a narodil se malý,“ popsala, s čím vším se musel její organismus vyrovnat.

Lukášem Rosolem je Míša Ochotská už dva a půl roku, své štěstí zpečetili početím syna a jsou rozhodnuti nezůstat u jednoho potomka. Ideální rozestup mezi sourozenci je podle nich čtyři roky. „Ale když to ′ten nahoře′ zařídí tak, že další miminko přijde za rok, zvládneme to taky,“ popsala spokojená Michaela pro web maminka.cz.

 



Přečtěte si
majojo
25. 6. 2015 • 19:53

No, hlavně že si nezničila budoucnost, nána jedna vychrtlá. Teď už je v každém pádě za vodou. I kdyby se na ni ten její sportovec vykašlal, bude platit taové penále, o kterém se obyčejnému člověku, který se živí prací, ani nesnilo.

jerry
25. 6. 2015 • 16:26

Otevřeně nemusela vůbec hovořit. Její skutky hovořily dostatečně.

veselabublinka
25. 6. 2015 • 16:07

A přitom stačí se najíst!

cukrenka
25. 6. 2015 • 14:21

Jano, Jano.....

nicnezpravda
25. 6. 2015 • 13:57

U ní je jedno kolik váží..když je tupá jak nenabroušená brusle

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.