Porotkyně Česko Slovensko má talent na dně: Náhle zemřel její táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Porotkyně Česko Slovensko má talent na dně: Náhle zemřel její táta!

Diana Mórová je stejně jako Lucie Bílá porotkyní páté řady soutěže Česko Slovensko má talent.
Diana Mórová je stejně jako Lucie Bílá porotkyní páté řady soutěže Česko Slovensko má talent. (FTV Prima)

Do srdce slovenské herečky Diany Mórové (45), která v páté řadě soutěže Česko Slovensko má talent usedne vedle Lucie Bílé (49), vstoupil nepředstavitelný smutek. Její milovaný táta Ivan Móro (†73) v pátek náhle zemřel. A herečka teď bude muset zmobilizovat všechny zbývající síly, aby ho dokázala vyprovodit do nebe…

Přestože herečka dobře věděla, že muž, který ji s láskou vychoval, není nejmladší, tak rychlý odchod nečekala ani v tom nejčernějším snu. „Zemřel na cévní příhodu. Bylo to nečekané. Byl to zdravý chlap,“ řekl serveru pluska.sk jeho zdroj.

Mórová o svém tátovi vždy mluvila s láskou. Přestože v minulosti pobýval pracovně v Alžíru, na svou dceru nikdy nezapomněl a vždy se vracel i nějakým tím dárečkem. „Posílal nám krásné pohledy a dopisy, Vždy přivezl nějaké zvláštní šperky, které můžu nosit dodnes,“ vyprávěla dříve Mórová.

Diana Mórová prožívá obrovsko bolest.

Ta se snaží bolest zahnat prací, nezavírá se doma se svým smutkem. V úterý už prý zase natáčela seriál…

Přečtěte si
-bello-
25. 6. 2015 • 23:56

Mórová?Neznám a tak to i zůstane.A talent taky na Slovensku zůstane! Slovenských talentů tu máme., že přehazovat vidlemi.Nejlépe zpět. Chtělo by to už plot!Nejlépe zpátky přes ten plot!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.