Nová kočka vedle Karla Gotta! Oči na ní může nechat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová kočka vedle Karla Gotta! Oči na ní může nechat…

Gott je ze své nové mluvčí nadšený.
Gott je ze své nové mluvčí nadšený. (Foto Aha!: Facebook.com, Robert Vano)

Vůbec poprvé ve své kariéře má Karel Gott (75) oficiální mluvčí! Stala se jí Aneta Stolzová (33), sympatická ředitelka české PR agentury. Nutno dodat, že je to velká kamarádka zpěvákovy manželky Ivany Gottové (39), která ji svému manželovi dohodila.

„Jsem poctěna, pracovat s legendou je božské,“ vyznala se na sociální síti Stolzová. Ta se oficiálně vedle Gotta poprvé objevila na charitativním večeru pro nadační fond Slunce pro všechny v hotelu Le Palais Prague. „Je to sympatická dáma a těším se na spolupráci,“ pravil stručně Gott. Na společném snímku je přitom vidět, že se po boku Anety cítí velmi dobře. Krásné ženy zkrátka se zpěvákem vždy dělaly a dělají divy.


Do jara letošního roku Mistrovy s komunikací s médii pomáhal jeho bývalý sekretář Jan Adam (51). Jenže s ním Gott v době, kdy se rozešel s bývalou manažerkou Jaroslavou Herzerů (63), změnil smlouvu o spolupráci. „Je to vše nastavené jinak, Honza už nedělá to co dříve. Domluvili jsme se na jiném obsahu práce,“ řekl deníku Aha! Gott.Zatímco Adam nyní zpěvákovi pomáhá s dramaturgií rozhlasových pořadů a desek, Stolzová bude komunikovat s tiskem a starat se o propagaci Gottových projektů.



Přečtěte si
bernadette
16. 7. 2015 • 04:22

Ivana by nemohla být mluvčí? Sice se moc neosvědčila v ničem, ale tohle by snad mohla zvládnout...

mekanikk
24. 6. 2015 • 16:48

mord však jí to přej...počítám, že násada od koštěte je široko, daleko od téhle krasavice -bello- alias BELMEK jediná ztopořená věc kterou kdy viděla. Frustrovaná, zamindrakovaná nána která se ukají pomluvami těch kteří jsou vidět a jsou více či méně uspěšní. Působí to na ni jak červený hadr na bejka

mord
24. 6. 2015 • 15:38

Bellmeku zanedbáváš smeták mazej uklízet. Je jasné, že jakmile zahlédneš slovo Gott dostáváš slovní průjem nic si z toho nedělej

cukrenka
24. 6. 2015 • 15:15

Je to myslím stále stejný Gott, stejný jako býval v dobách první totality v Pragokonceru, jen trochu upravil zase barvu.Zpívání a kariera byla a je jeho životní prioritou.Jen už přesluhuje, takže asi nebyl natolik inteligentní aby nevěděl, že čas se přeprat nedá.

lambrika
24. 6. 2015 • 12:29

Co bude světu sdělovat mluvčí ??? Budou i tiskovky ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.