Patrasová tváří v tvář novému objevu jejího muže: Moc to bolí! Je to zlatokopka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Patrasová tváří v tvář novému objevu jejího muže: Moc to bolí! Je to zlatokopka!

Dáda je na dně. Novou "kamarádku" už prý její muž zavedl i mezi jejich přátele.
Dáda je na dně. Novou "kamarádku" už prý její muž zavedl i mezi jejich přátele. (Aha! - Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

Říká se, že chcete-li ze starého muže udělat blázna, stačí mu dát mladou ženu. A tohle si podle všeho myslí i Dáda Patrasová (59), která nedávno zjistila, že se její manžel Felix Slováček (72) stýká s jinou ženou. A že ji dokonce už i představil jejich společným přátelům…

„Bolí mě to moc,“ říká Dáda Blesku se slzami v očích. „Myslím, že je ta žena zlatokopka,“ tvrdí kamarádka pověstné žížaly Julie a nechápavě kroutí hlavou. „Docela by mě zajímalo, co si o tom vztahu myslí její rodiče?! Evidentně o všem vědí, holka je přitom stará jako náš syn...,“ tvrdí Patrasová, která logicky nemůže překousnout, že ji Felix vyměnil za mladší. „Vždyť on ji vzal místo mě i na večeři s našimi přáteli!“ stěžuje si zoufalý idol dětských srdcí.

To sám Felix Slováček zatlouká, zatlouká a zatlouká, jak zní osvědčená rada od slovutného sexuologa Plzáka. „Jen jsem ji podpíral, protože měla vysoké podpatky,“ tvrdil, když ho reportéři konfrontovali s fotkami, na kterých si vysokou brunetu vede za ruku. Proč jí spíš nenabídl poněkud stabilnější rámě nebo rameno, nevysvětlil.

Nový Felixův objev se jmenuje Lucie Gelemová. A podle všeho tahle dvaatřicetiletá výtvarnice zase takovou novinkou ve Slováčkově životě není. „Snažím se Lucii rozjet kariéru. Jen jí pomáhám, aby se prosadila,“ mlží hudebník. Ten měl dlouho štěstí, že Dáda Patrasová jeho drobné zálety tolerovala. Jenže teď to vypadá, že s o 40 let mladší výtvarnicí by to mohlo být něco jiného, vážnějšího! Podle informací Blesku se s vysokou tmavovláskou Felix objevuje při nejrůznějších příležitostech už nejméně půl roku a přivedl si ji i na oslavu sedmdesátin Milana Drobného! Vše ale popírá: „Ne, ne, Dáda a manželství jsou pro mne svatá věc, vše ostatní je sranda,“ tvrdí rezolutně.



Přečtěte si
fizi
30. 6. 2015 • 07:25

Hihihihihahahahehehehehe,suprfór!Jsi borec!

ararat
28. 6. 2015 • 13:22

neboj i tebe život doběhne...to bude mazec

mirkazam
25. 6. 2015 • 12:24

Jo, Dáda byla v mládí kočka,ale teď vypadá,jako by marfuša s ruského filmu....no nic se nemá přehánět

sid_cz
24. 6. 2015 • 21:44

no, nechápu tu babu, tahat se s dědulou, ho vcelku jo, co by si dědek nesáhl na mladé maso, zítra už tu nemusí být

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.