Brožová jde do podnikání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brožová jde do podnikání!

Kateřina Brožová dostala z muzikálu Angelika »padáka« i proto, že je známá svou »rozlítaností«.
Kateřina Brožová dostala z muzikálu Angelika »padáka« i proto, že je známá svou »rozlítaností«. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – To je teda gól! Herečka Kateřina Brožová (39) se ze showbyznysu vrhá do podnikatelské sféry! Založila si totiž vlastní zprostředkovatelskou agenturu Star Agentura, která zajišťuje plesy, svatby či firemní večírky.

To je teda gól! Herečka Kateřina Brožová (39) se ze showbyznysu vrhá do podnikatelské sféry! Založila si totiž vlastní zprostředkovatelskou agenturu Star Agentura, která zajišťuje plesy, svatby či firemní večírky. Vytížená herečka, která nyní zpívá na prknech Karlínského divadla v muzikálu Limonádový Joe, se tak žene do další aktivity. Koleduje si tím o problémy?

„Zajistíme vám herce, zpěváky, moderátory či varietní umělce,“ píše se na internetových stránkách Kateřiny Brožové. Začíná tak »fušovat« do řemesla třeba baviči Petru Novotnému, který úspěšně provozuje podobnou agenturu s názvem 6P. Novotný však, na rozdíl od Brožové, svou agenturu v pohodě stíhá. Herečka ale měla již dříve problémy se svou »rozlítaností«. „Měla hrát v muzikálu Angelika, ale jeden z důvodů, proč jí divadlo nakonec řeklo ne, byl, že má spoustu aktivit a že by za ni někdo neustále musel zaskakovat,“ tvrdí člověk z Divadla Broadway. „Ostatně, v muzikálu Noc na Karlštějně za ni Monika Absolonová také musí pořád zaskakovat, protože Kateřina stále někde lítá,“ pokračuje náš zdroj.

Ostatně, to se potvrdilo i deníku Aha! Celé dva dny si totiž Brožová nenašla chvilku, aby nám zvedla telefon. Herečka by si tak měla dát pozor, aby nedopadla jako většina českých celebrit, které zkusili své podnikatelské štěstí. Většina z nich totiž žalostně zkrachovala. Ať už se jedná o dabingové studio Martina Zounara nebo hospodu Romana Skameneho.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.