Tragédie na silnici: Známý moderátor účastníkem tragické nehody! Po srážce s jeho autem zemřel motorkář (†33) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tragédie na silnici: Známý moderátor účastníkem tragické nehody! Po srážce s jeho autem zemřel motorkář (†33)

Tragédie se odehrála v sobotu. Motorkář zemřel po srážce s vozem moderátora.
Tragédie se odehrála v sobotu. Motorkář zemřel po srážce s vozem moderátora. (KR PZ v Bratislavě)

V sobotu se na Slovensku, konkrétně v okrese Malacky, stala vážná dopravní nehoda. Řidič motocyklu tam nepřežil srážku a automobilem, který řídil známý moderátor.

„Řidič osobního motorového vozidla zn. Peugeot, které jelo ve směru z Malacek do Studienky, na silnici odbočoval na místo ležící mimo cestu, kde z dosud neznámých příčin došlo ke středu s motocyklem jedoucím v opačném směru,“ informovala server Pluska.sk Lucia Mihalíková z oddělení komunikace a prevence KR PZ v Bratislavě.

Podle informací slovenských novinářů seděl za volantem automobilu rozhlasový moderátor Milan „Mimo“ Ambróz. Ten je známý nejen z Fun rádia, kde dlouhá léta působí, ale také z Televize JOJ.

„V důsledku srážky třiatřicetiletý řidič motocykl utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Pětatřicetiletý řidič motorového vozidla, který při nehodě zranění neutrpěl, byl na místě podroben dechové zkoušce na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu s negativním výsledkem,“ dodala Mihalíková.

Celková škoda je předběžně odhadnutá na zhruba 275 000 Kč. Ovšem v tomto případě o peníze nejde, byl bohužel zmařen lidský život. Proč? To právě řeší policie.



Přečtěte si
-bello-
23. 6. 2015 • 17:59

kov3 no právě ! A kdyby miliony, tak je Slovač prázdná, kolik myslíš že vás na Slovensku zbylo?

kov3
23. 6. 2015 • 16:22

A ja som si do dnes myslel, že v Česku sú milióny Slovákov...a to len desaťtisíce ? No veď počkajte, v Maďarsku už je k vám nachystaných vyše 60.000 imigrantov. Na Slovensku určite nezostanú, veď my žijeme v zemľankách a jaskyniach...

-bello-
22. 6. 2015 • 23:38

Co mi je do Slováků, jejich moderátora a bouraček? Krucinál, přestaňte s tím . Vnucujete Čechům už i slovenský text rozhovorů s kdejakou slovenskou hereckou nánou , aniž se namáháte ho přeložit.Teď zase servírujete slovenskou černou kroniku. Ano jsou vás, Slováků, u nás v Česku desetitisíce , ale snad máte svoje noviny, ne?!!!!! Alebo Babiš Andrejko prikázal?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.