Mamina Michaela Ochotská: Už nikdy nebudu pracovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mamina Michaela Ochotská: Už nikdy nebudu pracovat!

Tenista si nepřeje, aby matka jeho syna chodila do práce.
Tenista si nepřeje, aby matka jeho syna chodila do práce. (Foto: Facebook Míši Ochotské)

Manželka a matka na plný úvazek! Tou se nejspíš stane moderátorka na mateřské Michaela Ochotská (30). Tenista a otec jejich pětiměsíčního synka Andrého Lukáš Rosol (29) ji chce totiž mít jen pro sebe.

„Zrovna jsem o tom s Lukášem mluvila a řekl mi, že práce je v mém případě zamítnutá. Když prý budu mít roupy a chtěla bych začít pracovat, v tom momentě si pořídíme další miminko. A pak zase další...“ přiznala Míša s tím, že si její snoubenec přeje velkou rodinu.

I tak ale může do rodinného rozpočtu nějakou korunou přispět. „Dlouho jsem pracovala v hlavním zpravodajství TV Nova, předtím jsem tři roky točila Pojišťovnu štěstí, takže jsem si do prasátka něco našetřila,“ prozradila deníku Aha! na otevíračce nového obchodu s luxusní kosmetikou. „Šminky jsem sice odložila na vedlejší kolej, ale trendy pořád sleduji,“ dodala Ochotská, která už má po porodu 15 kilo dávno pryč.



Přečtěte si
cukrenka
3. 7. 2015 • 11:35

některé jako "nicnezpravda" také nikdy nepracovaly / a dokonce neměly ani děti/ ale mají plnou pusu kritiky. Nejhorší jsou právě typy neúspěšná zlatokopka. Pokud se doma poctivě pracuje a vychovávají děti, je to ta nejnáročnější práce na světě. Hrát si na ženskou,která všechzno stihne je projev velké hlouposti a už se to na mladší generaci projevilo/ absence citové výchovy, pěstování materialismu, arogance/

fojtikovic
26. 6. 2015 • 10:04

ellenic
24. 6. 2015 • 21:32

Zlatokopky většinou nepracují, to se ví už dávno, to nemusí ani oznamovat .

blankaflexi
23. 6. 2015 • 10:29

Hlupák,chce ji mít jen pro sebe ???????? chudáček za chvíli bude v bulváru zpráva,že ji kopl do pr........ž enských je strašně moc a chlapi celý život touží po změně ! A proč ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.