Černocké (65) pročetl manžel mobil i emaily: Ona pak promluvila o nevěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Černocké (65) pročetl manžel mobil i emaily: Ona pak promluvila o nevěře!

Manželé prý na sebe nežárlí, ale Jiří přesto pro jistotu kontroluje Petřiny maily i smsky....
Manželé prý na sebe nežárlí, ale Jiří přesto pro jistotu kontroluje Petřiny maily i smsky.... (Foto: Aha! - Martin Hurda)

Statistiky praví, že nevěru spáchá 40 % žen a mužů. Zpěvačka Petra Černocká prozradila, že jí manžel Jiří Pracný (61) už nějakou dobu pročítá maily i mobil. Jaký k tomu má asi důvod? 

Černocká již dříve přiznala, že nevěrou si prošla. Bylo to v době trvání jejího prvního manželství, kdy si k tomu v podstatě dali s manželem povolení: "Domnívali jsme se, že je možné něco jako volné manželství. To je jeden z mýtů. Do jisté míry to ale umožňuje, nedělat si s nějakým tím vedlejším vztahem starosti. Nakonec to samozřejmě krachne, tak jako to krachlo u nás,“ prozradila pro web revue.idnes.cz.

S nynějším manželem tvoří pár už dvacet let a prý na sebe vzájemně nežárlí, v zápětí ale dodává: "Mám to zařízené tak, že nemůžu být nevěrná. Pro sichr. Můj mobil i mail jsou mému manželovi přístupné, aby to hlídal. Takže není možnost, že by mi nějaký nápadník poslal něco tajně. Občas nějaká nabídka je, ale já je samozřejmě odmítám.“ A nás by zajímalo, jestli i Petra kontroluje manželovi mail a mobil, protože to už se jaksi zapomněla zmínit…



Autor:  gre

Přečtěte si
mpads
26. 6. 2015 • 01:41

amplituda Vztah dvou se zakládá na vztahu a věrnosti. Hledání ču.ráku dělají děvky. Nakonec si vezmou skrčka s malým pin...díkem a dobrým srdcem. Ha-ha.Tvoje teorie nezapadá.

avina
25. 6. 2015 • 14:38

Pamatuji PČ na koncertě v našem městě- to ještě měla bubeníka......V zákulisí nervní,labilní- údiv nad psychikou zpěvačky. Na pódiu ani památka po labilním projevu.Profesionálka.

avion
25. 6. 2015 • 10:30

Ta si o sobě moc myslí a přitom nemá proč,babka jedna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.