»Ochmelka« Iveta z Výměny: Když se viděla v televizi, naštvala se a promluvila! Tohle jejího Petra bude bolet… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Ochmelka« Iveta z Výměny: Když se viděla v televizi, naštvala se a promluvila! Tohle jejího Petra bude bolet…

Iveta s Petrem mají dvě děti, ale i úplně rozdílné touhy v životě. Je záhadou, proč jsou vlastně spolu...
Iveta s Petrem mají dvě děti, ale i úplně rozdílné touhy v životě. Je záhadou, proč jsou vlastně spolu... (Foto: TV Nova)

Slova dokážou leckdy zranit víc než nůž. Své o tom vědí i aktéři poslední Výměny manželek. Zatímco Petr se den po odvysílání epizody, která se natáčela už před dvěma lety, nechal slyšet, že se nic nezlepšilo a že si bude chtít odvést děti, Iveta vidí problém docela jinde…

Podle Ivety, která pracuje v baru, kam chodila nasávat (a kde se zřejmě dala dohromady i se svým milencem), jí místo u pípy našel sám Petr. „Tu práci v baru mi našel sám. Když jsem na noční, tak je v noci samozřejmě doma s dětmi on, ale jinak jsem s nimi já, normálně funguju,“ tvrdí Iveta, která navíc přidává i jedno obvinění svého manžela.

„On je pořád pryč, s námi doma vůbec není. Navíc já se vůbec neopíjím, to on. Vždyť i v té Výměně jste to museli poznat, že pije,“ rozčiluje se podle svých slov vzorná máma Iveta, podle které je u nich doma vlastně vše v pořádku. „Tím odchodem akorát vyhrožuje,“ dodává klidně.

A to není zdaleka všechno, Iveta například také prozradila, že hrozba odebrání dětí sociálkou je naprostý nesmysl, a že ji Petr měl mlátit. „Manžel vypadá jako svatoušek, ale realita je trochu jiná. Mám několik lékařských zpráv z doby, kdy mě zbil. Vlastně to byl důvod, proč jsem od něj odešla. Napadal mě dokonce i před dětmi," řekla webu super.cz a tvrdila, že ji týral i jinak. "Ponižoval mě i před lidmi, že jsem hnusné tlusté prase. Strašně mě psychicky shazoval," tvrdí Iveta a Petr už se k tomu nechce vůbec vyjadřovat.

Iveta se podle vlastních slov už rozkmotřila i se svým milencem. Kvůli penězům. "S exmilencem se už ani nekamarádím, podala jsem na něj trestní oznámení, protože jsem se dozvěděla, že by mi mohl ublížit ještě víc. Dluží mi sto tisíc korun,“ tvrdí Iveta.



Přečtěte si
zlobit
19. 6. 2015 • 18:05

Kdo ví jak to bylo, protože, že by vydělala tolik, že by mohla půjčit 100 000,- Kč tomu nevěřím.

jity
19. 6. 2015 • 12:45

Proč mu to tele půjčovala 100tisíc, když má sama dluhy. Možná ji proto miloval když si půjčovala peníze a dávala je jemu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.