Grossovy dcery Denisa s Natálkou: Od rodičů nedostaly ani korunu jen tak. To na to zesnulý expremiér neměl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Grossovy dcery Denisa s Natálkou: Od rodičů nedostaly ani korunu jen tak. To na to zesnulý expremiér neměl?

Šárka Grossová na navštívila představení své dcery.
Šárka Grossová na navštívila představení své dcery. (Aha! - Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)

Stanislav Gross (†46) rozhodně neumíral jako chudý člověk. Svou rodinu dobře zajistil, a to jak z politických (a následně právnických) výdělků, tak z podivných machinací s akciemi, které ho sice stály dobré jméno, ale měly mu vynést bezmála 100 milionů korun.

Možná byste řekli, že děti z takto dobře postavené rodiny nebudou mít potíže najít ve své kapse nějakou tu stovku či tisícovku. Jenže u Grossů bylo všechno jinak. Denisa (17) ani Natálka (13) nikdy nedostaly ani korunu kapesného. Alespoň to tvrdí jejich maminka Šárka (45), jejíž slova holky potvrzují.

„U nás je zvykem dostávat peníze za práci. Můžeme je získat třeba za známky,“ tvrdí Blesku starší Denisa a vysvětlovala, že platby probíhaly i za domácí práce. „Když jsme byly malé, tak jsme dostávaly pět korun třeba za vyluxování.“ A Šárka Grossová slova své dcery potvrzuje. „Nerozmazlovali jsme je. Vždycky ovšem měly možnost si vydělat, když peníze chtěly,“ tvrdí vdova.

Dnes si holky obě vydělávají tím, že vystupují v muzikálech. A nevede se jim špatně. Dokonce prý ze svých příjmů pravidelně darují peníze na charitu. „Každý rok věnujeme deset procent z toho, co vyděláme. Myslím si, že pomáhat je docela důležité,“ uzavírá Denisa.



Přečtěte si
-bello-
21. 6. 2015 • 09:13

nicnezpravda. jdi se oběsit , vole

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.