Aktéři včerejší Výměny dnes: Iveta je v baru denně, Petr bojuje o děti a Láďa s Lenkou vyslechli rozsudek soudu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Aktéři včerejší Výměny dnes: Iveta je v baru denně, Petr bojuje o děti a Láďa s Lenkou vyslechli rozsudek soudu…

Petr dál válčí s Ivetiným poněkud nerodinným přístupem.
Petr dál válčí s Ivetiným poněkud nerodinným přístupem. (TV Nova)

Včerejší Výměna manželek, kterou odvysílala Nova, patřila opět k těm drsnějším. Znovu šlo hlavně o bezbranné děti, které se kvůli neshodám v rodině stávají rukojmími vlastních rodičů. Od natáčení včerejšího dílu utekly už dva roky. Co myslíte, konal se happyend? Přestala Iveta pít a rodina funguje tak, jak by měla?

V rodině podnikatele Petra a Ivety se mnoho nezměnilo. Iveta, která utíkala za milencem a nejraději se dívala na dno půllitru, se totiž po natáčení do baru fakticky přestěhovala. Začala tam totiž pracovat jako servírka, což se Petrovi pochopitelně moc nelíbí. Takhle si utužení rodinných vztahů nepředstavoval.

Přesto s ženou, která mu byla nevěrná a kvůli které si jejich rodinu podala sociálka, zůstal další dva roky, což je z pohledu velké části lidí doslova nepochopitelné. Teď však říká, že pokud se to nezlepší, vezme děti a odejde. Ale… Neříkal tohle už při natáčení?
„Jsem zvědavý, co s ní udělá, že se viděla v televizi. My jsme se o tom natáčení totiž vůbec nebavili,“ řekl Blesku s tím, že od ženy čekal změnu chování už dřív. Teď už má však připravené další kroky. „Mám připravenou žádost, chci děti do své péče. Pokud si to ani teď nesrovná v hlavě, odejdu,“ prohlásil Petr s tím, že je připraven se s Ivetou i rozvést.

A co děti/vnoučata Ládi a Lenky

I v druhé vyměněné rodině šlo hlavně o děti. Lenka s Láďou vychovávají svá vnoučata, o které se jejich rodiče nejsou schopni se postarat, protože je zajímají víc drogy než rodinný život. V tomhle případě se ale na Honzíka a Elinku usmálo štěstí. „Před měsícem nám byly děti soudně přiděleny do pěstounské péče,“ pochlubila se Lenka. Teď tak mohou o budoucnosti dětí rozhodovat bez dceřina a zeťova souhlasu. Happyend? Ani v tomto případě ne. Pro děti ale zřejmě v tuto chvíli nejlepší řešení.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.