Pavel Řezníček alias José ze Svateb v Benátkách: Noční techtle s vdanou herečkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavel Řezníček alias José ze Svateb v Benátkách: Noční techtle s vdanou herečkou!

A takhle to začalo....
A takhle to začalo.... (Foto Aha!: David Kundrát, RoadMovies, ara)

Zakoukali se do sebe v Andílkovi. A teď Linda Rybová (39), která je vdaná za Davida Prachaře (51), a notorický sukničkář Pavel Řezníček (48) z Cirkusu Bukowsky či Svateb v Benátkách spolu tráví čas i mimo filmové plátno. 

Na premiéře snímku »Andílek na nervy« se od sebe nehnuli na krok. Před slavnostní projekcí v pražském kině Lucerna si něco šuškali dál od ostatních herců a pak si spolu zašli na drink do nedaleké restaurace. A tam došlo i na doteky, Řezníček chytal Lindu za ruku. Po více než hodině se pak přidali k ostatním na oficiální párty k filmu, aby se »zašili« do vedlejšího salonku. „Ne, teď ne,“ odmítal Řezníček žádosti o rozhovor. Zjevně nechtěli být s Lindou rušeni.

Kde byl ten večer David Prachař, není známo. Každopádně na premiéře své manželky nebyl. Středem pozornosti se tak stala Petra Černocká (65), která v Andílkovi hraje starostku a Řezníčkovu sestru. „Točila jsem celý rok, fakt jsem si to užila,“ řekla Aha! zpěvačka, která je šťastná, že po Saxaně dostala další velkou filmovou roli. Na párty nechyběla ani Kateřina Herčíková (40), jež si po delší době vyrazila do společnosti s manželem, veterinářem Janem Herčíkem 55).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.