VÝMĚNU poznamenal milenec jedné z manželek: "Strč si mou ženu do pr*ele," křičel paroháč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VÝMĚNU poznamenal milenec jedné z manželek: "Strč si mou ženu do pr*ele," křičel paroháč

Kvůli Ivetě se rozpoutá peklo na zemi.
Kvůli Ivetě se rozpoutá peklo na zemi. (Foto: TV Nova)

Poslední díl Výměny manželek opět přinese nečekané situace. Tentokrát nahlédneme do soukromí Petra (45) a Ivety (26) ze Špindlerova Mlýna, druhým párem, který uvidíme je Lenka (52) a Láďa (66) z Kamenice.

Ani v těchto dvou rodinách není vše úplně v pořádku. Maminka Iveta je nezaměstnaná, rodinu živí otec, který je neustále v práci. Na oplátku mu Iveta už jednou utekla za milencem, jeho peníze vzala samozřejmě s sebou. Nepoučitelný Petr stále věří, že se jeho manželka změní. Druhou rodinu tvoří Lenka a Láďa, ti se starají o dvě děti své dcery, soud jim je svěřil poté, co jejich dcera propadla drogové závislosti.

K absurdní rodinné situaci dojde ve chvíli, když Petr vezme náhradní maminku do hospody, kde ji představuje svým známým. „Tohle je Bohouš, milenec mojí ženy,“ prohlásí Petr a Lence dochází slova… „Tak to snášíš dobře,“ prohlásí.

Jenže Petr to úplně dobře nenese, což se ukáže hned po pár pivech, kdy se v hospodě rozpoutá peklo na zemi. „Tvou manželku miluju a chci s ní být dál,“ křičí milenec Bohouš s tím, že i Iveta ho miluje. A Petr má, zdá se, v tomto tématu docela jasno. „Vem si ji, já se o děti postarám. Strč si moji ženu do pr*ele, ale tebe živit nebudu,“ naznačí Bohoušovi Petr, jak může vypadat budoucnost. 

 



Přečtěte si
jity
17. 6. 2015 • 15:14

Jeden větší ksindl než druhý, chudáci děti, bude z nich to samé, protože to vidí doma.

gabi50
16. 6. 2015 • 14:07

Koukám, že v těchto dílech se sešla pořádná svoloč

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.