Krajčo jen zíral: Poulíčková ve svatebním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krajčo jen zíral: Poulíčková ve svatebním

Martina Poulíčková ve svatebních šatech v závěru přehlídky opravdu zazářila.
Martina Poulíčková ve svatebních šatech v závěru přehlídky opravdu zazářila.

PRAHA – Jako malá příprava na svatbu Martiny Poulíčkové (28) a Richarda Krajča (29) vypadala módní přehlídka Ivany Jedličky. Krajčo, který na přehlídky své přítelkyně nechodí, si tentokrát módní show v hotelu Hilton nenechal ujít.


PRAHA – Jako malá příprava na svatbu Martiny Poulíčkové (28) a Richarda Krajča (29) vypadala módní přehlídka Ivany Jedličky. Kliknutím zvětšeteKrajčo, který na přehlídky své přítelkyně nechodí, si tentokrát módní show v hotelu Hilton nenechal ujít. Poulíčková je sice známá modelka, ovšem většinou bývá ve stínu svých provařenějších kolegyň. Tentokrát to ale byla ona, která se stala hvězdou přehlídky!

A svůj post si s úsměvem užívala. Většinou postávala na molu u části, odkud se mohla dívat na Richarda Krajča. Přehlídku nazvanou »…nezvažitelná« zakončila Poulíčková ve svatebních šatech za velkého potlesku.

Módní trendy pro tento rok si nenechala ujít zpěvačka Heidi Janků s manželem Ivo Pavlíkem. „Nejvíce se mi líbily jednoduché modely, třeba černé šaty. Svůj šatník už postupně na jaro a léto doplňuju, teď jsem si koupila černobílé puntíkované boty,“ řekla deníku Aha! Heidi. Přehlídku vzal s humorem manžel Petry Černocké, Jiří Pracný. Některé polonahé modelky ho inspirovaly k tomu, aby také ukázal část svého těla. „Tak si aspoň vysvleču košili,“ vtipkoval. A co se bude letos nejvíce nosit? „Letošní móda je laskavá a přitom svůdná. Nejpříjemněji a nejženštěji působí právě šaty. Ty se budou nosit v jakýchkoliv barvách, střizích, materiálech a stylech,“ vzkazuje módní návrhářka Ivana Jedlička.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.