Velká ostuda Mariky Gombitové: Na Slovensku to vře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velká ostuda Mariky Gombitové: Na Slovensku to vře!

Marika Gombitová čelí kritice a hrozí deprese.
Marika Gombitová čelí kritice a hrozí deprese. (Foto: Nový Čas)

Měl to být velký návrat a slovenská kulturní událost roku. Jenže místo toho přišly rozpaky a nechutné tahanice. A to hned z několika důvodů. Tisíce fanoušků Mariky Gombitové  se dočkaly návratu zpěvačky na scénu, ale okolnosti jsou poněkud trapné. O co jde?

Zklamání a zase jen zklamání! Toužebně očekávaný návrat slovenské hvězdy Mariky Gombitové se změnil v nechutné divadlo. Začalo to avizovanou slibnou spoluprací s Vašo Patejdlem (60), která ovšem dopadla naprostým fiaskem. Nejen, že píseň "Ten príbeh za náš sen stál" je podle odborníků přinejmenším odfláknutý podprůměr, ale kvůli skladbě slovenského hitmakera Patejdla  se dokonce vedou spory. V éteru se totiž objevila nedodělaná skladba, autor byl v té době na dovolené, a teprve dodatečně píseň upravil.


To bohužel není vše. Když se Gombitová na svém vozíku objevila na pódiu, aby písničku z pohádky Sedem zhavranelých bratov zapívala svým fanouškům, dokázala je ošklivě zklamat. Možná proto, že by jí skladba naživo dělala problémy, odzpívala vše ze záznamu na playback! Manažerka Gombitové Eva Kožejová se pro web pluska.sk vyjádřila velmi podivně: "Byla to objednávka pro film a pro nás je toto téma již uzavřené." Pro fanoušky zpěvačky ale určitě ne, o čemž svědčí i diskuze na internetu. Tam je bohužel slovíčko "podraz" jedno z těch slušnějších. Snad to oblíbená zpěvačka psychicky zvládne.



Přečtěte si
rezacek
17. 5. 2018 • 00:45

Tahleta bude asi podobná hvězda, jako naše Iveta Bartošová. Snad alespoň nevběhne pod vlak.

-bello-
20. 6. 2015 • 20:07

mekanikk alias mord alias .. kuk ty máš dost! U mě dobrý

-bello-
20. 6. 2015 • 09:57

majojo

-bello-
20. 6. 2015 • 09:52

emilok bylo by vhodnější, kdybyste do českých novin , vy Slováci, psali komenty česky.Slovák zde je jen přistěhovalec, měj na paměti.Nejen, že mladší generace slovenštinu dávno nemíní luštit, ale máš tam chyby i v angl. Jinak, že je na Slovensku Gombitová za hvězdu?Ok, proti gustu ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.